Air France KLM lounge in München tijdelijk gesloten1 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Air France KLM lounge op de luchthaven van München is tijdelijk gesloten. De lounge zal in de komende weken een renovatie ondergaan.

Renovatie Air France KLM lounge in München

De Air France KLM lounge op de luchthaven van München is gesloten sinds eind vorige maand. De heropening staat gepland voor 12 december 2022. De lounge is na de heropening dagelijks geopend tussen 05.30 uur en 20.15 uur. Een review van een vlucht in Business Class tussen München en Amsterdam Airport Schiphol, lees je hier op InsideFlyer.

Passagiers die normaliter in aanmerking komen voor de lounge krijgen als alternatief een voucher. Deze voucher met een waarde van 15 euro ontvang je bij de check-in balie. De voucher is te besteden op de luchthaven voor wat te eten en te drinken. Deze voucher krijg je dus als je in Europe Business Class reist of een Flying Blue Gold of Platinum elite status hebt. Passagiers met een Skyteam Elite Plus status krijgen deze voucher ook.

Heb je een Priority Pass, dan kun je als alternatief gebruik maken van de Airport Lounge Europe. Deze lounge is dagelijks geopend tussen 05.15 uur en 20.30 uur. Reis je intercontinentaal vanaf de luchthaven in München, dan is er ook de Airport Lounge World. De Air France lounge is normaliter ook toegankelijk met een Priority Pass.

priority pass

Afbeeldingen ©Christiaan/InsideFlyer/PriorityPass

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *