Air France gaat een lounge openen in Los Angeles2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Air France gaat een eigen lounge openen op de luchthaven van Los Angeles. Deze maand is ook de vernieuwde Salon lounge op de luchthaven van San Francisco geopend.

Air France opent lounge in Los Angeles

Recentelijk zijn de plannen voor de lounge op de luchthaven goedgekeurd door Los Angeles World Airports. Uit de documenten blijkt dat de lounge in het Midfield Satellite Concourse komt te liggen. De lounge zal ruim duizend vierkante meter groot worden, met de optie om het binnen zes maanden verder uit te breiden. De verwachting is dat de constructie van de lounge ongeveer twaalf maanden in beslag zal nemen.

Vernieuwde Air France lounge in San Francisco

Passagiers die in de business class of de first class cabine reizen van Air France krijgen toegang tot de lounge. Ook passagiers van KLM krijgen toegang als zij in de World Business Class cabine reizen. Daarnaast krijgen SkyTeam Elite+ leden ook toegang tot de lounge. In de goedgekeurde documenten staat ook dat de lounge open gesteld zal worden voor andere luchtvaartmaatschappijen. De verwachting is ook dat je bijvoorbeeld met een Priority Pass naar binnen kunt gaan. Daar zitten vaak wel restricties aan vast, zoals dat je geen toegang krijgt als er een Air France of KLM toestel rond die tijd vertrekt.

In de internationale terminal van de luchthaven in Los Angeles is momenteel ook een Korean Air lounge aanwezig. Ondanks dat deze luchtvaartmaatschappij aangesloten is bij de Skyteam alliantie, stuurt Air France haar passagiers naar de oneworld lounge. First class passagiers krijgen toegang tot de Qantas First lounge. Als Air France haar eigen lounge opent zal deze overeenkomst waarschijnlijk opgezegd worden.

Air France heeft naast de vernieuwde lounge in San Francisco ook andere internationale lounges. Deze kun je bijvoorbeeld vinden op New York JFK, Bangkok, Douala, Houston en Washington.

A350-900 Air France Air France Los Angeles

Afbeeldingen ©AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *