Vlieg voor 55.000 Flying Blue miles van Vietnam naar de Verenigde Staten2 min leestijd

Nieuwe business class A350 Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om voor 55.000 Flying Blue miles in Business Class van Vietnam naar de Verenigde Staten te vliegen. Je vliegt dan met Air France en Vietnam Airlines. Het is ook mogelijk om voor 15.000 miles van Amsterdam naar Hanoi in Economy Class te vliegen met een tussenstop in Parijs.

Met Flying Blue miles van Vietnam naar de VS

Je kunt de goedkopere tickets boeken met een vertrek vanuit Hanoi in Vietnam. De beschikbare bestemmingen in de Verenigde Staten zijn Boston en Orlando. Ook is het op een aantal dagen mogelijk om de reis in de Verenigde Staten te starten en te reizen naar Vietnam. Mogelijk zijn er ook andere bestemmingen beschikbaar. Deze promotie was vorig jaar ook tijdelijk beschikbaar.

Je kunt bijvoorbeeld een ticket boeken van Hanoi naar Parijs, en vervolgens naar Boston. Het eerste gedeelte van de vlucht wordt uitgevoerd door Vietnam Airlines. Deze luchtvaartmaatschappij zet een Airbus A350-900 in op deze route. Van Parijs naar Boston kun je reizen met Air France. Deze luchtvaartmaatschappij zet een Airbus A350-900 of Boeing 777-200 in op deze route.

Vlieg voor 55.000 Flying Blue miles van Vietnam naar de Verenigde Staten 2

De vluchten zijn beschikbaar tot het einde van de dienstregeling. De tickets kun je boeken via de website van Air France of KLM. Normaliter kost het veel meer miles om te vliegen tussen de beide bestemmingen. Naast de miles die je inwisselt voor het ticket moet je ook nog een deel aan belastingen en toeslagen betalen. Voor een Business Class ticket loopt dit op tot ongeveer 425 euro enkele reis. Voor een Economy Class ticket ben je naast de 15.000 miles ongeveer 110 euro kwijt aan belastingen en toeslagen.

Het is niet duidelijk tot wanneer deze promotie precies loopt. Heb je een ticket geboekt, een andere bestemming gevonden en/of wil je jouw ervaring delen, dan kun je ook terecht op het InsideFlyer forum.

Vlieg voor 55.000 Flying Blue miles van Vietnam naar de Verenigde Staten

Afbeeldingen ©KLM/FlyingBlue/AirFrance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *