Air Belgium stopt route naar Hong Kong en vliegt voor BA naar Toronto

Air Belgium

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air Belgium is een Belgische luchtvaartmaatschappij die een aantal A340 toestellen in haar vloot heeft. De eerste route was naar Hong Kong, maar de planning was dat de route op 31 maart weer uitgevoerd zal worden. Nu heeft de luchtvaartmaatschappij echter aangegeven om deze route niet te gaan hervatten vanaf Brussel Charleroi.

Air Belgium stopt route naar Hong Kong

De Belgische maatschappij stopt de route omdat het economisch niet rendabel is. Allereerst waren er een aantal problemen met het aansluiten van de maatschappij op diverse systemen. Hierdoor hebben ze niet echt een goede start gehad omdat de vliegtuigen grotendeels leeg waren.

De A340 toestellen komen van Finnair en hebben nog dezelfde opstelling. De business class stoelen staan opgesteld in een 1-2-1 opstelling, waarbij iedere passagier toegang heeft tot het gangpad.

Air Belgium

Air Belgium vliegt voor British Airways naar Toronto

Air Belgium vliegt al een tijdje voor British Airways. Zij hebben o.a. vluchten uitgevoerd naar New York en Dubai voor de Engelse luchtvaartmaatschappij.

Momenteel vliegt de maatschappij nog naar New York (Newark). Deze route zal Air Belgium tot 8 juni uitvoeren. Vanaf 9 juni vliegen zij vanaf London LHR naar Toronto. Zij zullen deze bestemming tot 18 augustus uitvoeren op het onderstaande schema:

  • BA93 London naar Toronto en vertrekt om 13:05 en komt om 15:55 aan
  • BA92 Toronto naar London en vertrekt om 18:30 en komt aan om 06:40+1

De Belgische luchtvaartmaatschappij heeft in haar toestellen Business class, premium economy en economy class. De maatschappij beschikt dus niet over een first class. Deze passagiers zullen omgeboekt worden door British Airways.

Afbeeldingen ©Air Belgium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *