Air Belgium voert BA vluchten naar Dubai uit

Air Belgium voor Air France

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 1 november tot 14 december leaset British Airways een toestel van Air Belgium op de route London Heathrow – Dubai. Het gaat om vluchten BA105 naar Dubai, en BA104 terug. Eerder zette BA al een toestel in van de Belgische maatschappij tussen London en Cairo, en naar Abu Dhabi. Air Belgium maakte onlangs bekend haar eigen vluchten naar Hong Kong te staken en te focussen om de lease markt. Deze is op dit moment lucratief door problemen met Rolls-Royce motoren op de 787 Dreamliner. Ook vliegt Air Belgium voor Air France.

British Airways 787

Omboeken

Air Belgium heeft geen First Class cabine op haar A340’s. BA First passagiers kunnen in Business Class reizen tegen een gedeeltelijke refund, of omboeken naar een andere bestemming. Indien zij toch reizen, behouden zij First Class bagagetoelage, toegang tot de Concorde Room en de F Avios en Tier Points.

Hoewel er wel een 21-tal ‘Premium’ stoelen zijn aan boord van Air Belgium ziet BA dit niet als vervanging voor World Traveller Plus. Wellicht ook omdat er niet genoeg stoelen zijn. WTP passagiers kunnen ook omboeken. Als zij toch willen reizen in Economy Class krijgen zij ook een gedeeltelijke refund en behouden zij de World Traveller Plus bagagetoelage en frequent flyer punten.

Club World en World Traveller passagiers worden in respectievelijk de Business Class en Economy Class omgeboekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *