Hertz autohuur met 20% korting in de VS

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als je binnenkort een auto moet huren voor je vakantie- of zakenreis naar de Verenigde Staten dan heeft Hertz nu een interessante aanbieding. Je krijgt namelijk 20% korting op de prijs van de autohuur voor een periode van minimaal drie aaneengesloten dagen. De Hertz Autumn Sale is beschikbaar bij deelnemende locaties in de gehele VS.

Hertz Autumn Sale

Wat het doel van je reis ook is, in de VS krijg je nu tijdelijk 20% korting op je autohuur bij Hertz. De aanbieding geldt alleen bij deelnemende locaties. Welke dat zijn zie je op de website van het bedrijf. Reserveer en voltooi de online boeking van je huurauto vóór 14 oktober 2018. De aanbieding is te boeken met een huurperiode tussen 1 oktober 2018 en 16 december 2018. Daarbij is een minimale huurperiode van drie dagen vereist. De maximale huurperiode is veertien dagen.

De korting van 20% is exclusief de lokale belastingen die je dient te betalen voor de autohuur. De huurcategoriën Mini en Economy zijn uitgesloten van de aanbieding. Let op dat leeftijdsbeperkingen kunnen variëren per staat. Dit is ook afhankelijk van de motorgrootte en autocategorie. Bekijk daarom altijd de algemene voorwaarden van Hertz.

Als je via deze link boekt dat wordt de CDP kortingscode 873740 voor de Hertz Autumn Sale automatisch ingevuld.

Gratis mobiele wifi

De autohuurmaatschappij heeft in Europa ook een leuke actie vanwege het 100-jarige bestaan. Met de nieuwe Hertz Connect handset kun je gratis gebruikmaken van Wi-Fi in de auto. Daarvoor hoef je jezelf alleen gratis aan te melden voor het Gold Plus Rewards loyaliteitsprogramma. Hertz zegt het volgende over de Connect Handset:

De Nieuwe Connect handset biedt een onbeperkte 4G hotspot voor de duur van uw reis, door heel Europa. Bovendien kunt u zowel in de auto als daarbuiten gebruiken, voor maximaal 5 apparaten. Dus of u nu probeert die verborgen lokale hotspot te vinden of gewoon de kinderen wilt vermaken, u heeft altijd de oplossing binnen handbereik.

Om gebruik te maken van deze actie dient de reservering ten minste 250 euro in totaal te zijn. Je krijgt de handset bij het afhalen van de auto op de huurlocatie.

Gratis Wifi bij Hertz voor Gold Plus Rewards leden
Gratis Wifi bij Hertz voor Gold Plus Rewards leden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *