AccorPlus verlengt lidmaatschap vanwege het Coronavirus

AccorPlus verlengt lidmaatschap vanwege het Coronavirus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Nu inmiddels de meeste loyaliteitsprogramma’s van hotelketens en luchtvaartmaatschappijen de statussen van frequente reizigers hebben verlengd met een bepaalde periode, kun je rustig afwachten tot je weer kunt reizen na de Coronacrisis. Je hoeft je op dit moment geen zorgen te maken dat je je eerder behaalde status dus verliest. Zo verlengde ALL Accor haar status en verschillende boekingsvoorwaarden. Een ander programma van ALL Accor, AccorPlus heeft inmiddels ook wijzigingen aangebracht. Leden die een lidmaatschap van dit programma hebben kunnen daar nu langer van genieten, omdat AccorPlus de lidmaatschap verlengt.

Wat is AccorPlus?

Met het lidmaatschap van AccorPlus krijg je extra privileges tijdens je reis en je verblijf in een van de 2.700 aangesloten hotels. Zo krijg je standaard de Silverstatus binnen het ALL Accor loyaliteitsprogramma. AccorPlus verlengt lidmaatschap vanwege het CoronavirusTevens kun je bij elke boeking later uitchecken en verschillende kortingen krijgen op je verblijf. Bijvoorbeeld op de overnachting of in het restaurant. Wil je lid worden van het AccorPlus programma dan kost je dat €200,- per jaar. Meer informatie over het AccorPlus lidmaatschap kun je hier en hier lezen.AccorPlus verlengt lidmaatschap vanwege het Coronavirus

Verlenging

Vanwege de aanhoudende Coronacrisis, is de verwachting dat we voorlopig niet of nauwelijks kunnen reizen. Zodra overheden de reisbeperkingen zullen opheffen zal er langzaamaan weer wat gereisd gaan worden. Echter verwachten verschillende organisaties dat dit zeker niet zo zal zijn als voorheen. Hoe dan ook, er zal een tijd komen dat je weer kan gaan reizen, maar dat is dus nog wachten. Omdat AccorPlus een betaald programma is, en leden van dit programma al enige tijd niet kunnen genieten van de voordelen, wordt de geldigheid van het AccorPlus lidmaatschap verlengt. AccorPlus zal dit doen met 6 maanden voor lidmaatschappen die nog tot minstens april 2020 geldig zijn.

Lidmaatschappen waarvan het lidmaatschap voor 31 mei vervalt, worden automatisch verlengt met 6 maanden t/m 30 november 2020. Lidmaatschappen die onlangs zijn gestart of verlengt (maart 2020) worden ook verlengt en zijn geldig t/m 30 september 2021.

Stay Plus Nacht

Als lid van het programma AccorPlus (Explorer) ontvang je ook een StayPlus nacht. Heb je nog geen gebruik gemaakt van deze gratis nacht, dan zal de geldigheid hiervan ook verlengd worden. Deze StayPlus nacht is nu 6 maanden langer in te zetten. Alle informatie over de verlenging van het AccorPlus programma kun je op deze website van AccorPlus nog eens nalezen.AccorPlus verlengt lidmaatschap vanwege het Coronavirus

Bron & Beeldmateriaal: AccorPlus

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *