SAS stopt met de route tussen Stockholm en Düsseldorf1 min leestijd

SAS en SkyTeam vliegtuig staart tail

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Scandanavian Airlines (SAS) stopt met november met de route tussen Stockholm Arlanda en Dusseldorf. SAS is onlangs lid geworden van SkyTeam, waardoor je er nu ook Flying Blue miles en XP kunt sparen.

SAS stopt met route tussen Düsseldorf en Stockholm

Vanaf Düsseldorf kun je met SAS momenteel naar drie bestemmingen vliegen. Op dit moment zijn dat Oslo, Stockholm en Kopenhagen.

Vanaf 4 november 2024 stopt de luchtvaartmaatschappij dus met de route tussen Düsseldorf en Stockholm. Tot die tijd blijft de luchtvaartmaatschappij vliegen volgens deze dienstregeling:

  • SK2626 vertrekt om 19.50 uur uit Düsseldorf (DUS) en komt om 21.50 uur aan in Stockholm (ARN)
  • SK2625 vertrekt om 17.50 uur uit Stockholm en komt om 19.10 uur aan in Düsseldorf
SAS stopt begin november met de route tussen Stockholm en Düsseldorf. De luchtvaartmaatschappij blijft wel vliegen naar Oslo en Kopenhagen.

Op de route zet de luchtvaartmaatschappij een CRJ-900 in van Xfly. Per vlucht kunnen maximaal 90 passagiers mee.

De bestemming blijft echter wel bereikbaar vanaf de Duitse luchthaven door Eurowings. Deze luchtvaartmaatschappij vliegt een keer per dag naar Stockholm, met uitzondering van zaterdag.

Wil je met SAS reizen, dan kun je nu ook een Flying Blue reward ticket boeken. Dat kan al vanaf 1.500 Flying Blue miles voor een enkele reis. Het is ook mogelijk om Flying Blue miles en XP te sparen met een vlucht van SAS. In dit artikel op InsideFlyer lees je hier meer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *