Deal: 50% korting op Avios bij BA Reward Flights

BA Rewards voor 50% minder Avios

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf vandaag tot 21 november kun je British Airways Reward tickets boeken voor 50% van de normale hoeveelheid Avios! Dit geldt weliswaar alleen voor lange-afstandsvluchten en dus niet voor Europese vluchten. In de economy class (World Traveller) en premium economy (World Traveller Plus) geldt de korting van 50%. Wil je in business of first class vliegen, dan geldt er “slechts” een korting van 10%.

Je kunt alles nalezen op deze actiepagina van British Airways!

Voor 6500 Avios naar New York

De aanbieding geldt voor vluchten tot 30 april 2020. De toeslagen en belastingen blijven echter wel hetzelfde als bij de normale tarieven. Deze kunnen soms fors zijn, dus neem dat ook mee in het plaatje.

British Airways Executive Club hanteert een peak- en off-peak kalender. Op de momenten dat de off-peak kalender geldt, betaal je nog wat minder voor je rewards flights. In deel 3 van onze tiendelige serie over BA Executive Club kun je meer lezen over het besteden van Avios en de off-peak kalender.

Wat betekent het concreet? Een vlucht van Londen naar New York kun je al voor 6500 Avios boeken! Wel betaal je dan bijna €300 aan toeslagen, dus echt interessant is dit misschien toch niet.

50% korting op BA Rewards Flights

50% korting op BA Rewards Flights

Lage toeslagen?

Vanuit andere landen naar Londen is het soms een stuk goedkoper. Zo is het in Brazilië wettelijk verboden om toeslagen te heffen op een vliegticket. Een Reward ticket vanuit Brazilië is dan ook heel goedkoop, zoals onderstaand voorbeeld laat zien: 9750 Avios en €26,75.

50% korting op BA Rewards Flights

50% korting op BA Rewards Flights

Avios bijkopen met 50% bonus

Eerder deze week berichtten we over de promo die Iberia nu heeft: je krijgt 50% bonus bij aanschaf van Avios. British Airways Executive Club heeft nu dezelfde promo. Ook hier kun je met 50% bonus Avios aanschaffen. Dat is handig voor het geval je net te weinig Avios hebt om je ticket te kunnen boeken.

Ga jij gebruik maken van deze actie? Of heb je goedkope routes gevonden met weinig toeslagen? Laat het vooral weten in het forum of als reactie onder deze pagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *