4.000 bonuspunten bij Marriott op verblijven in Oostenrijk1 min leestijd

Marriott Oostenrijk

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Marriott Bonvoy heeft op dit moment een leuke promotie lopen waarbij je 4.000 bonuspunten kunt krijgen op verblijven van minimaal twee nachten in Oostenrijk. Bovendien krijg je er gratis ontbijt bij!

4.000 bonuspunten bij Marriott in Oostenrijk

De promotie geldt op verblijven van woensdag 5 mei t/m zondag 10 juli 2022 en er bestaat geen maximum aantal bonuspunten dat je kunt verdienen. De promotie is dus vooral interessant als je de komende maanden in Oostenrijk verblijft. Mocht je nog geen account hebben bij Marriott Bonvoy dan kun je je via deze link aanmelden. Bij het maken van een reservering tijdens deze promotie dien je daarnaast gebruik te maken van de code M11. Ook mag je maximaal 1 kamer per boeking reserveren.

Marriott Oostenrijk
Krijg 4.000 bonuspunten en gratis ontbijt op verblijven bij Marriott in Oostenrijk. (bron: Marriott)

Houdt er daarnaast ook rekening dat je geen bonuspunten en gratis ontbijt krijgt als je er op dit moment voor kiest om miles te verdienen in plaats van punten. Zorg er dus voor dat je dit dus even verandert voordat je je verblijf gaat boeken. In totaal doen zeven hotels mee aan deze promotie. Vier van deze hotels bevinden zich in de hoofdstad Wenen. Daarnaast bevinden zich er nog drie andere hotels in Salzburg.

Marriott Bonvoy punten besteden

De punten kun je vervolgens weer gebruiken om een gratis overnachting te boeken. Heb je een elitestatus binnen het programma en boek je vijf nachten, dan ontvang je de laatste gratis. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de punten over te schrijven naar een groot aantal loyaliteitsprogramma’s zoals Flying Blue van o.a. KLM, Air France en Transavia. Meer informatie over het loyaliteitsprogramma kun je in dit artikel vinden.

Uitgelichte afbeelding: Marriott

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *