20% korting bij Air Canada met Black Friday Sale

Air Canada Black Friday Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De Black Friday sales zijn de laatste jaren vanuit Amerika ook naar Nederland over komen waaien en gelukkig is dat niet alleen beperkt tot elektronica en gadgets. Ook bij verschillende reisbedrijven zijn er acties. Bij Air Canada kan je dit weekend tickets boeken met een korting van maar liefst 20%. Deze korting is geldig op alle bestemmingen, in alle reisklassen. Hiervoor moet je de code BLACKFRIDAYEU18 invullen op de website. De korting wordt berekend over het tarief exclusief belastingen en toeslagen. Deze promotie is geldig voor boekingen gemaakt tot en met 26 november. De reisperiode is 7 januari tot en met 31 mei. Er zijn geen blackout periodes. Alle voorwaarden vind je op de actiepagina.

Canada en verder

Air Canada vliegt vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Toronto. Hiervoor wordt een Airbus A330 ingezet met Economy Class, Premium Economy en Business Class. Omdat de korting op de base fare wordt verrekend, bespaar je het meest als je een duurder Economy Class ticket boekt of Premium of Business Class. Naar Toronto vlieg je al vanaf zo’n €330 in Economy en vanaf slechts €600 in Premium Economy! Business Class tickets zijn ook erg aantrekkelijk; vanaf zo’n €1300. Sommige reizen hebben een overstap in München, Frankfurt of Zürich.

Air Canada Premium Economy Class. Reis met meer comfort naar Canada.

Op Toronto kan je natuurlijk overstappen op het uitgebreide binnenlandse netwerk van Air Canada. Naar Montreal, Vancouver, Halifax en Calgary zijn de prijzen vergelijkbaar met die naar Toronto.

Daarnaast biedt Air Canada ook internationale doorverbindingen aan naar de VS, Cariben en zelfs Zuid-Amerika.

Je kunt er ook voor kiezen om vanaf Brussel te vertrekken. Vanaf Zaventem vlieg je dagelijks naar Montréal. Air Canada zet haar moderne Boeing 787 Dreamliner in naar de Belgische hoofdstad met een uitstekende Business Class.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *