Zomerseizoen boordevol nieuwe bestemmingen met Lufthansa

Zomerseizoen boordevol nieuwe bestemmingen met Lufthansa

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De eerste winterse kou komt ons land binnen, maar bij het Duitse Lufthansa zijn ze al weer flink bezig met nieuwe bestemmingen voor het zomerseizoen van 2019. Verschillende nieuwe bestemmingen zullen worden aangevlogen komende zomer. De vluchten vertrekken vanuit Frankfurt of München naar leuke nieuwe bestemmingen.

Europa

De nieuwe bestemmingen die Lufthansa gaat aanvliegen liggen allemaal in Europa, met vertrek vanuit de hubs in Frankfurt en München. Een van de nieuwe bestemmingen is Tivat. Dit is een stad in Montenegro nabij de Baai van Kotor. Dit is wellicht een van de bekendste trekpleisters voor diegene die als eens in Montenegro is geweest. De Baai van Kotor staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit vanwege zijn prachtige landschappen en culturele waarde.

Vanaf 13 april 2019 kun je vliegen op Tivat. Vanuit München vlieg je op zaterdag en vanuit Frankfurt op zondag. Tivat wordt aangevlogen met een Airbus A319.

Zomerseizoen boordevol nieuwe bestemmingen met Lufthansa
Lufthansa Airbus A319-100

Andere bestemmingen

Maar er zijn ook nog een zestal andere bestemmingen. Vanaf 12 april zullen de volgende bestemmingen worden aangevlogen vanuit de Lufthansa hub in München:

  • Alicante,
  • Biarritz,
  • Rimini,
  • Rijeka.

Het overwegend zonnige Alicante in Spanje zal drie keer per week worden aangevlogen met een Airbus A320. Namelijk op woensdag, vrijdag en zondag met vluchtnummer LH1778. Vluchttijden zijn variërend per dag.

Ga je liever richting Baskenland? Dan is het Franse Biarritz wellicht iets voor jou. Deze badplaats ligt aan de Golf van Biskaje. Vanaf 25 mei kun je hier elke zaterdag (LH2224) naar toe vliegen. Vanuit München vliegt een CRJ900 je naar deze Franse badplaats.

Zomerseizoen boordevol nieuwe bestemmingen met Lufthansa
Biarritz, Frankrijk

Vanaf 26 mei zal Lufthansa ook naar het Italiaanse Rimini gaan vliegen. Ook hier zal met een CRJ900 gevlogen worden, op zondag.

Zomerseizoen boordevol nieuwe bestemmingen met Lufthansa
Het prachtige Italiaanse Rimini.

De laatste bestemming in het nieuwe zomerseizoen vertrekkend vanuit München ligt op ruim een uur vliegen. En wel in Kroatië. Rijeka is een havenstad gelegen aan de Adriatische Zee. Naar deze bestemming zal ook met een CRJ900 worden gevlogen en wel op zaterdag met vluchtnummer LH1698. De eerste vlucht zal vertrekken op 25 mei.

Zomerseizoen boordevol nieuwe bestemmingen met Lufthansa
Havenstad Rijeka, Kroatië.

Al de nieuwe vluchten kunnen onder andere worden geboekt op de website van Lufthansa.

Frankfurt

Wil je net wat verder vliegen, dat kan ook. Vanuit de hub in Frankfurt zal Lufthansa in het zomerseizoen twee andere bestemmingen aanvliegen. Namelijk naar het Griekse Heraklion. Heraklion zal vanaf 13 april elke zaterdag (LH1296) worden aangevlogen met een Airbus A319. Elke zondag zal vanaf 14 april een vlucht naar het Turkse Bodrum vertrekken, met vluchtnummer LH1320.

Bron en beeldmateriaal: Lufthansa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *