Air Canada tijdelijk met 787 Dreamliner naar Brussel

Air Canada 787 Dreamliner

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Air Canada gaat met de Boeing 787-8 Dreamliner vliegen tussen Montréal Trudeau en Brussel Zaventem. Dat blijkt uit het reserveringssysteem van de maatschappij. Het lijkt dan te gaan om een tijdelijke inzet; van 2 tot en met 30 april. Normaal zet de Canadese maatschappij een Airbus A330 in naar de Belgische hoofdstad. Door de inzet van het nieuwe toestel wordt de capaciteit wel verlaagd.

Air Canada 787 Dreamliner

Aan boord van de kleinere 787-8 zijn drie klassen: Economy met 210 stoelen, 21 stoelen in Premium Economy en 20 stoelen in de business class. Laatstgenoemde biedt een uitstekend hard product met een full flat stoel in 1-2-1 opstelling; de reverse herringbone stijl. Verdere features zijn onder andere een 18-inch scherm voor het entertainment, een espresso machine, USB-poorten en massagefunctie.

Deze diashow vereist JavaScript.

In Premium Economy – nu ook beschikbaar vanaf Schiphol– hebben de stoelen 38 inch beenruimte en 7 inch recline. De breedte is 19 inch en het entertainmentscherm 11 inch. Ook hier zijn er stopcontacten en USB-ports voor de passagiers. Verdere voordelen zijn onder andere priority diensten op de grond en een grotere bagagetoelage.

In Economy is er de standaard 3-3-3 indeling met slimline stoelen. Hier is de pitch 31 inch. Passagiers kunnen gebruik maken van een 9-inch touchscreen en gedeelde powerports tussen elke twee stoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *