Air France en HOP!: nieuwe lounge en busdienst vanaf Lyon

Air France, hop! Ouibus

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Vanaf 4 december zal Ouibus 6 bestemmingen linken aan het HOP! netwerk via de luchthaven van Lyon-Saint Exupéry. Deze bestemmingen zijn: Grenoble, Saint-Étienne, Saint-Chamond, Chambéry, Aix-les-Bains and Vienne.

Voor het eerst in Frankrijk verbinden twee bedrijven hun routes om zo een multimodale luchtvaart- en busdienst aan te bieden. Vanaf 21 november kun je met HOP! een reis van stad naar stad boeken met geintegreerde busservice met Ouibus. Daardoor worden er meer dan 4.400 HOP! + Ouibus-diensten per week aangeboden. Hierbij wordt de service zo aangeboden dat er een optimale overstaptijd ontstaat tussen vlucht en bus. Klanten kunnen hun tickets tot 72 uur voor vertrek boeken op de hop.com-website, bij reisbureaus of door te bellen naar Air France en HOP! verkoopafdelingen.

hop! Air France, Ouibus
Meer HOP! bestemmingen zijn rechtstreeks te boeken in samenwerking met Ouibus.

Nieuwe lounge Lyon

Net als op de luchthavens Parijs-Orly en Bordeaux wordt ook de lounge op Lyon vernieuwd. De lounge zal begin 2019 weer worden geopend. Deze nieuwe lounge zal 85 zitplaatsen hebben en biedt verbeterde producten en diensten. Zo zijn er speciale ruimtes (VIP, ontspanning en werkruimtes) en de lounge biedt een mooi uitzicht op de startbaan.

Et HOP! À table!

Het in-flight catering aanbod Et HOP! À table wordt geleidelijk geïntroduceerd op het korteafstandsnetwerk van HOP! De verschillende menu’s zijn nu beschikbaar op 4 nieuwe routes van en naar Lyon-Saint Exupéry: Caen, Lille, Rennes en Rome. Nu wordt dit nieuwe catering aanbod  aangeboden op 9 routes van en naar Lyon en 11 routes van en naar Parijs-Orly.

Nieuwe tariefstructuur

Vanaf 15 januari 2019 wordt er een nieuwe tariefstructuur geïntroduceerd op de kortafstand routes. Deze structuur zal bestaan uit Light, Standard, Flex en Travel Saver.

Alle 4 tarieven zijn op elk moment te boeken en beschikbaar op iedere vlucht:
– Light: niet wijzigbaar en niet-restitueerbaar, zonder ingecheckte bagage
– Standaard: niet-restitueerbaar, wijzigbaar voor 70 euro, inclusief een stuk ruimbagage
– Flex: wijzigbaar en terugbetaalbaar, inclusief bagage
– Travel Saver: speciaal voor klanten met een travel saver-kaart, met meer voordelen dan het Flex-tarief.

Voor elke tariefklasse hebben passagiers de mogelijkheid om extra diensten aan te schaffen, zoals extra bagage of een speciale ET HOP! À TAFEL-menu.

Beeldmateriaal: Air France en Ouibus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *