15% korting bij Schiphol P3 Lang Parkeren: garage en terrein2 min leestijd

Ingang van Schiphol Parking P3 (Bron: Schiphol Parking)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Schiphol Parking heeft momenteel de Wheel Deals promotie. Met deze promotie krijg je tot en met 30 november 2022 maximaal 15% korting op het parkeertarief voor P3 Lang Parkeren.

Ben je lid van de ANWB, dan ontvang je tot begin 2023 ook 12,5% korting op het parkeertarief bij Amsterdam Airport Schiphol. Die korting is naast P3 Lang Parkeren ook geldig voor P6 Valet Parking.

Schiphol P3 Parking Wheel Deals

De korting die je krijgt voor het parkeren op Amsterdam Schiphol Airport is geldig voor P3. Daarbij heb je de keuze uit het parkeren op het parkeerterrein of in de parkeergarage.

Via deze link ontvang je 15% korting op het parkeertarief. Je moet de reservering voor 30 november 2022 maken, maar je mag uitrijden tot en met 31 maart 2023. Alle actievoorwaarden staan ook op de promotiepagina.

Schiphol Wheel Deals

Voor de parkeergarage van P3 ben je een klein bedrag extra kwijt ten opzichte van het onoverdekte terrein, maar heeft als voordeel dat dit aan het begin van het terrein ligt en dat de auto overdekt geparkeerd staat. Parkeer je op het parkeerterrein, dan kan het voorkomen dat je relatief lang onderweg bent naar de shuttlebus. Er is aan het begin van het parkeerterrein wel een plek waar je de koffers kunt in- en uitladen, zodat je deze niet mee hoeft te nemen als je de auto parkeert.

Schiphol Parking P3 ligt een stukje van de luchthaven. Je kunt met een shuttlebus naar de vertrekhal en de busreis duurt ongeveer 5 minuten. Alle over P3 Parking kun je op deze pagina vinden op de website van Schiphol.

Het inrijden kan met je creditcard of op basis van je kenteken. In de parkeergarage zijn er ook een aantal parkeerplekken voor elektrische auto’s gereserveerd, waar je de auto kunt laden gedurende je vakantie. Met de shuttlebus ben je in 5 minuten bij de terminal. In de parkeergarage kun je parkeren met een auto die minder hoog is dan 2 meter. Heb je een hogere auto, dan kun je parkeren op het parkeerterrein.

Schiphol Parking P3
Afbeeldingen ©Schiphol

Reacties

  1. Mathijs zegt

    Klopt het dat je voor Privium P3, de 15% korting niet kunt krijgen?
    Is er een optie om te reserveren met korting en deze boeking later te linken aan je recht op P3 Privium?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *