Thalys & Eurostar verder als Eurostar Group: Viert dit met tickets vanaf € 292 min leestijd

InsideFlyer

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eerder werd al bekend dat Thalys vanaf 2024 verder zal gaan als Eurostar. De rode treinen van Thalys zullen vanaf dan in de kleuren van Eurostar door onder andere Nederland rijden. Sinds deze week valt Thalys in ieder geval onder de Eurostar Group. Om dit te vieren komt de Eurostar Group met een mooie aanbieding waarbij tickets vanaf € 29 te boeken zijn. Zo boek je tickets voor € 29 vanuit Rotterdam naar London of Parijs met Eurostar of Thalys.

Samengaan tot Eurostar Group

Vorig jaar maakte de twee treinbedrijven bekend dat ze vanaf 2024 samen verder gaan. De eerste stap is nu gezet en Thalys is voortaan onderdeel van de Eurostar Group. Op deze manier kan het bedrijf binnen Europa sterker worden onder een naam. Daarbij zal er voortaan ook één tariefstructuur worden gebruikt, wat voor de klant natuurlijk een voordeel is.

François Le Doze, Chief Commercial Officer van de Eurostar Group zegt het volgende over het samengaan van de twee treinbedrijven: “Deze eerste gezamenlijke promotie is het resultaat van de alliantie tussen Eurostar en Thalys. We zijn blij dat we voor het eerst met één stem kunnen spreken, met een promotie die onze klanten in staat stelt in Europa te reizen tegen voordelige prijzen,Onze klanten zullen voor het eerst de voordelen van het samengaan van deze twee bedrijven kunnen zien, terwijl ze kunnen blijven genieten van de kwaliteit van de dienstverlening van beide operatoren.”

Samengaan = samen vieren

Om de fusie van de twee treinbedrijven te vieren, lanceert de Eurostar Group een mooie actie. Bij deze actie kun je tickets boeken voor € 29 enkele reis met Thalys en Eurostar. Zo kun je bijvoorbeeld reizen vanaf Rotterdam naar Parijs, Brussel of Londen voor € 29 enkele reis. Voor € 58 kun je dus al retour reizen.

Maar wees er snel bij, want op is op. De actie loopt van 8 tot en met 10 november 2022. Reizen kan vanaf 28 november tot en met 2 februari 2023.

Thalys & Eurostar verder als Eurostar Group: Viert dit met ticket vanaf € 29

Boeken kan via verschillende websites. Zo kun je de reis boeken via NS International. Voordeel aan deze website is dat je bijvoorbeeld ook een station in Nederland kan toevoegen die anders is dan Rotterdam Centraal of Amsterdam Centraal. De treinrit tussen je opstapstation is dan inbegrepen in de prijs en vaak voordeliger dan wanneer je dit deel los aanschaft. Naast NS International kun je ook boeken bij Eurostar of Thalys zelf. Echter kun je daar je opstapstation anders dan bijvoorbeeld Rotterdam of Amsterdam niet toevoegen aan je boeking.

Voorwaarden van deze actie

Aan deze actie zijn enkele voorwaarden gekoppeld. Deze zijn op de website van Thalys en Eurostar terug te lezen. Hieronder zetten we de voorwaarden voor je op een rijtje:

  • Promotionele tickets te koop vanaf 8 november 2022 (9u) tot uiterlijk 10 november 2022 (23u) voor reizen met Thalys tussen 28 november 2022 en 2 februari 2023 in de Standardklasse naar alle bestemmingen in Frankrijk, Duitsland, België en Nederland.
  • Dit aanbod geldt niet voor onze seizoensbestemmingen.
  • Aanbieding alleen geldig op geselecteerde treinen en zolang de voorraad strekt.
  • Tickets kunnen niet worden geruild of terugbetaald.
  • Beschikbaarheid tickets €29 is beperkt.

Bron en beeldmateriaal: Eurostar Group

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *