Zomerse bestemmingen zomerdienstregeling British Airways2 min leestijd

Zomerse bestemmingen zomerdienstregeling British Airways

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

British Airways volgt net als andere maatschappijen met toevoegingen van bestemmingen aan de winterdienstregeling. Eerder kondigde de Britse maatschappij al aan om vaker vanaf London City te vliegen naar verschillende bestemmingen. Nu zullen er dus ook enkele nieuwe zomerse bestemmingen in Europa bij komen. Dit zal gebeuren vanaf zomerdienstregeling 2019.

Vanuit Heathrow naar?

Hoe heerlijk is het als je in enkele uurtjes vanuit bijvoorbeeld Amsterdam via London Heathrow naar een zomerse bestemming kan vliegen? Wat dacht je van de nieuw aan te vliegen bestemming Preveza in Griekenland. Deze stad ligt in het noordwesten van Griekenland, aan de Golf van Arta. In Preveza kun je van het strand en de zee genieten, maar ook kun je vanuit hier gemakkelijk naar de bergen. Heerlijk hiken in de bergen is dus zeker een van de mogelijkheden van je bezoek aan dit mooie gebied in Griekenland. Ook is het maar 20 minuten verwijderd van Lefkada, dat bekend staat als het paradijs voor windsurfers.

Vluchttijden en dagen zijn als volgt:

Zomerse bestemmingen zomerdienstregeling British Airways
Dienstregeling Preveza

Vanuit London Heathrow vlieg je op woensdag en zondag naar Preveza. De bestemming is te bereiken vanaf 26 mei 2019 tot en met 29 september 2019. Enkele reis in Euro Traveller is te boeken voor 71 Britse Pond (vanaf LHR). Je kunt natuurlijk ook betalen met eventuele Avios.

Naast Preveza zal ook een tweede bestemming in Corsica worden toegevoegd, namelijk Bastia. Dit jaar voegde British Airways nog de bestemming Figari toe aan haar bestemmingen. Deze tweede bestemming op Corsica zal worden aangevlogen tussen 25 mei 2019 en 28 september 2019. Prijzen voor een enkele reis in Euro Traveller starten vanaf 48 Britse Pond. De vluchten naar Bastia zullen worden uitgevoerd op zaterdag.

Zomerse bestemmingen zomerdienstregeling British Airways
Dienstregeling Bastia

Favorieten

Reizigers met British Airways kunnen vanaf volgend zomerseizoen nog vaker naar een van top bestemmingen in Europa. British Airways zal de frequentie van enkele bestemmingen namelijk verhogen. Het betreft hier de volgende Europese bestemmingen:

  • Marseille,
  • Boedapest,
  • Gibraltar,
  • Palermo,
  • Amsterdam,
  • Malaga.

Naast de eerder aangekondigde bestemmingen vanuit London City deze winter, wordt er ook komende zomer vaker gevlogen naar Ibiza, Edinburgh en Berlijn. Vanaf London Gatwick zal een nieuwe bestemming worden aangevlogen, namelijk het Griekse Kos. 

Zomerse bestemmingen zomerdienstregeling British Airways
Corsica

Bron: British Airways

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *