Wyndham Rewards komt weer met een status match1 min leestijd

Wyndham Rewards

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Bij Wyndham Rewards heb je nu de mogelijkheid om een status match aan te vragen. Hierdoor kun je relatief makkelijk de hoogste status behalen binnen het loyaliteitsprogramma. De hotelketen matcht tot het hoogste Wyndham Reward Diamond niveau.

Wyndham Rewards status match

Met de status match kun je ook matchen naar een lagere status, waarbij je minder nachten hoeft te verblijven om de status te behouden. Het duurt vaak even voordat de status is goedgekeurd. Vanaf die datum heb je dan 90 dagen de tijd om een bepaald aantal nachten te verblijven bij aangesloten Wyndham hotels. De status match kun je via deze pagina aanvragen.

Als je een match aanvraagt naar een Gold status, dan moet je een nacht verblijven binnen 90 dagen. Voor een Platinum status is dat vier nachten. Als je matcht naar het Diamond niveau dan moet je tien nachten verblijven binnen 90 dagen. Haal je deze vereisten niet, dan val je terug naar de status die je eventueel had binnen het loyaliteitsprogramma.

Wyndham Rewards Status Match 2023

Normaliter moet je voor een Gold status vijf nachten verblijven, voor een Platinum status vijftien nachten en voor een Diamond status veertig nachten. Elk niveau brengt een aantal voordelen met zich mee, van gratis wifi tot upgrades en een late check-out. Op deze pagina kun je de voordelen vinden van de diverse elite statussen.

Je kunt de status match aanvragen als je een status hebt bij een andere hotelketen. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij IHG, World of Hyatt, Radisson Rewards, Hilton Honors en Marriott Bonvoy. Het volledige overzicht met in aanmerking komende programma’s en de voorwaarden van deze promotie kun je hier vinden.

Afbeeldingen ©Wyndham

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *