WOW Air twee keer per dag naar Schiphol

wow air

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

De IJslandse low-cost carrier WOW Air blijft maar uitbreiden op Amsterdam. Vorige maand kondigde de maatschappij met karakteristieke paarse livery nog een dagelijkse vlucht aan voor komende winter. Vandaag maakte WOW Air bekend dat met ingang van 27 maar 2017 twee keer per dag tussen Amsterdam en Reykjavik gevlogen gaat worden. Deze extra vlucht zal worden uitgevoerd met een A321.

Het vluchtschema is als volgt:

– Aankomst Schiphol 10:15 uur. Vertrek Reykjavik 11:35 uur.
– Aankomst Schiphol 20:30 uur. Vertrek Reykjavik 21:35 uur.

WOW Air ziet Amsterdam als één van de belangrijkste bestemmingen in Europa. Skúli Mogensen, CEO van WOW Air zegt:

Amsterdam is een belangrijke markt voor ons en de nieuwe routes naar de Verenigde Staten zijn overweldigend positief ontvangen. Vandaar dat we in staat zijn om ons huidige vluchtschema in o.a Amsterdam uit te breiden en door te gaan met onze doelstelling om het low cost trans-Atlantisch reizen te veranderen. Het is een spannende tijd met veel groeiplannen in de pijplijn – we kijken naar de toekomst en blijven ons netwerk verder uitbreiden.

WOW Air
De CEO van WOW Air

Elders in Europa voegt WOW een extra dagelijkse vlucht toe op zowel London Gatwick als Parijs CDG. De maatschappij is vooral een belangrijke speler in de low-cost markt tussen Europa en Noord-Amerika. Zo kunnen passagiers direct overstappen naar verschillende bestemmingen in de VS, maar ook zonder bijkomende kosten voor de vlucht een stopover maken in IJsland. Vanaf eind maart 2017 zijn er bovendien dagelijkse vluchten van Reykjavik naar San Francisco en Los Angeles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *