Wizz Air stopt met vluchten tussen Tuzla en Eindhoven Airport2 min leestijd

Airbus A321 van Wizz Air (Bron: Wizz Air)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Wizz Air stopt in september met de vluchten tussen Eindhoven Airport en Tuzla. Deze bestemming in Bosnië-Herzegovina is dan niet meer te bereiken met een directe vlucht vanaf Eindhoven Airport.

Wizz Air stopt route Tuzla – Eindhoven Airport

Wizz Air sluit de basis op de luchthaven van Tuzla. Dat is ook de reden waarom de route vervalt. Aan Ex-Yu Aviation laat de luchtvaartmaatschappij weten te sluiten vanwege economische en operationele redenen:

De reden hiervoor is het veranderende economische klimaat en de operationele uitdagingen als gevolg van het weer in de regio, en om te profiteren van groeikansen door capaciteit te verplaatsen naar andere routes met een grotere vraag.

Op dit moment zijn er twee vluchten per week tussen Tuzla en Eindhoven Airport. Op de luchthaven in Bosnië-Herzegovina heeft de luchtvaartmaatschappij twee vliegtuigen gestationeerd. Deze vliegtuigen zullen toegewezen worden aan een andere basis.
Alhoewel de luchtvaartmaatschappij de basis sluit, blijven er wel vier routes bestaan. Je kunt nog wel een directe vlucht nemen vanaf Bazel, Frankfurt Hahn, Memmingen en Dortmund.
Airbus A321 van Wizz Air (Bron: Wizz Air) Tuzla
De luchtvaartmaatschappij is in 2013 gestart met de vluchten vanuit Tuzla. Twee jaar later opende de luchtvaartmaatschappij er een basis en was het de eerste low-cost luchtvaartmaatschappij die dit deed. De luchtvaartmaatschappij is nog als enige actief op de luchthaven.
Heb je een ticket voor een vlucht op de route vanaf Eindhoven Airport, dan krijg je automatisch een bericht via e-mail. Je kunt kiezen uit een alternatieve vlucht of voor een terugbetaling van je ticket. Je hebt ook de optie om te kiezen voor een voucher van Wizz Air met een waarde van 120% van het originele ticket.
Vanaf Eindhoven Airport kun je met Wizz Air naar vele diverse bestemmingen vliegen. De meeste bestemmingen bevinden zich in Oost-Europa. Daarnaast kun je ook reizen naar Rome met de luchtvaartmaatschappij. Een review van een vlucht naar Krakau kun je hier vinden op InsideFlyer.
Afbeeldingen ©Wizzair/EindhovenAirport/Twycer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *