Win vliegtickets met Air France EnVols2 min leestijd

Air France EnVols media platform (Bron: Air France)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Ruim een jaar geleden lanceerde Air France haar nieuwe media platform genaamd EnVols. Het online platform moet voor de nodige reisinspiratie zorgen, maar er is ook een betaald papieren magazine (sommige airlines stoppen juist met papieren magazines). Om dit éénjarig bestaan van Air France EnVols te vieren geeft de maatschappij enkele vliegtickets en EnVols abonnementen weg. In dit artikel lees je hoe je kans maakt. Win jij straks een van de Air France vliegtickets?

Win vliegtickets met Air France

Ter ere van de eerste verjaardag van EnVols biedt Air France haar klanten de kans om vliegtickets te winnen. Het gaat om twee retour vliegtickets voor een long haul vlucht (van vijf uur of langer) en twee retour tickets voor een short of medium haul vlucht (van minder dan vijf uur). Win je een Air France vliegticket met deze giveaway? Dan vlieg je in Economy Class. Naast de vliegtickets zijn er tien gelukkigen die een gratis abonnement op Air France EnVols kunnen winnen. En los EnVols magazine kost normaal € 8. 

Meedoen is simpel. Je dient jezelf te registeren op deze pagina. Vink aan dat je mee wil doen met de giveaway en kies eventueel ook voor het ontvangen van de nieuwsbrief. Vervolgens kies je het land waar je woont en de voorkeurstaal. Tot slot vul je je achternaam, voornaam en e-mailadres in. Dan kun je klikken op ‘Sign up’. Voor alle details kun je terecht op deze pagina op het media platform van Air France EnVols. De voorwaarden voor deelname kun je hier teruglezen.

Uitgaven van het Air France EnVols magazine (Bron: Air France)

Air France EnVols

EnVols is een media platform dat Air France ongeveer een jaar geleden lanceerde. Het idee is dat je er vooral inspiratie op kunt doen voor je volgende reis. Verder kun je er reistips terugvinden. Denk bijvoorbeeld aan mooie hotels in bepaalde steden of een lijst met must visits in een bepaalde regio. Verder is er ook lifestyle content te bekijken.Uiteraard heeft Air France ook wat topics over het leven aan boord toegevoegd en het is gemakkelijk om een ticket te boeken. Een deel van de content is ook beschikbaar via de Air France Play mobiele app. De Franse nationale carrier werkt overigens samen met diverse partners om het platform te onderhouden en steeds van nieuwe content te voorzien.

Bron foto’s: Air France

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *