Freddie Awards 2023: Stem op je favoriete loyalty programma2 min leestijd

Freddie Awards 2023 (Bron: Freddie Awards)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer tijd voor de Freddie Awards van 2023. Als frequent traveler bepaal jij welke loyalty programma’s er vandoor gaan met de prijs voor beste programma in hun categorie. Naast hotels en airlines kun je ook stemmen voor beste co-branded travel creditcard. Stemmen voor de Freddie Awards van 2023 kan nog tot en met vrijdag 31 maart aanstaande.

Freddie Awards 2023

Jaarlijks organiseert de oprichter van InsideFlyer de Freddie Awards. Deze Awards worden door sommigen gezien als de Oscars van de reiswereld. Reizigers kunnen stemmen op hun favoriete loyalty programma’s. Het is mogelijk om te stemmen voor airline- en hotelprogramma’s, maar ook co-branded travel creditcards.

Dit jaar is het nog mogelijk om tot en met vrijdag 31 maart 2023 te stemmen. Je kunt je stem voor dit jaar hier uitbrengen of door te klikken op onderstaande banner. Het is ook mogelijk om de vragenlijst in het Nederlands in te vullen. Op 27 april 2023 wordt de uitslag bekend gemaakt in het National Air & Space Museum’s Steven F. Udvar-Hazy Center in het Amerikaanse Virginia. Uiteraard zullen we de winnaars ook delen op InsideFlyer.

Stem op de Freddie Awards (Bron: Freddie Awards)

Freddie Awards 2022

Vorig jaar viel Southwest Airlines in de regio Noord- en Zuid-Amerika in de prijzen met Rapid Rewards als beste programma en beste klantenservice. AAdvantage van American Airlines, Avianca LifeMiles en Aeroplan van Air Canada kregen ook onderscheidingen. In de hotel categorie was Marriott Bonvoy de grote winnaar. Het programma ontving onder meer Freddie Awards voor programma van het jaar en beste elite programma. Caesars Rewards van Caesars Entertainment deed het ook goed met twee prijzen. Qua co-branded travel creditcards kwam Southwest er ook goed uit met de Rapid Rewards Premier Credit Card.

Freddie Awards - Het is weer tijd om te stemmen op je favoriete loyaliteitsprogramma

In Europa deed TAP Air Portugal het erg goed. De maatschappij uit Portugal sleepte alle prijzen in de airline categorie binnen. Virgin Atlantic Flying Club werd erkend als beste nieuwe loyalty programma. Alhoewel Marriott Bonvoy ook in Europa een prijs won voor beste promotie kreeg Accor met haar programma ALL de meeste prijzen. American Express won met Membership Awards de prijs voor beste creditcard.

In het Midden-Oosten, Azië en Oceanië was Singapore Airlines de grote winnaar. In de hotel categorie kreeg ook Marriott Bonvoy opnieuw een onderscheiding. De American Express Singapore Airlines KrisFlyer Credit Card kwam als beste uit de bus als betaalkaart.

Meer over de winnaars van eerdere uitreikingen kun je hier teruglezen op de website van de Freddie Awards.

Bron foto’s: Freddie Awards

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *