Win Little Escapes by Barts Boekje – InsideFlyer Adventskalender

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tot en met 24 december maak je iedere dag kans op vele leuke prijzen in de InsideFlyer Adventskalender. Alles wat een reizigershart sneller kan laten kloppen hebben we voor je in deze editie verzameld, o.a. travel gadgets, hotelovernachtingen, vliegtickets, misschien zelfs wel een elitestatus… Uiteraard met dank aan onze partners!

Hoe werkt het?

Middels deze link kom je bij de pagina terecht en kun je je inschrijven voor de prijs van de dag met je naam en e-mailadres. Zo simpel is het! Je ontvangt dan ook meteen iedere dag de nieuwsbrief met de nieuwe prijs. Wil je dat niet? Je kunt je gemakkelijk op ieder moment weer uitschrijven.

Wat is er nieuw?

Je kunt door middel van een referral link extra deelnames verdienen. Na inschrijving ontvang je namelijk een unieke link die je bijvoorbeeld met vrienden en familie kunt delen. Doen zij mee via deze link ontvang je per persoon maar liefst 3 extra deelnames. Zo verhoog je je winkansen aanzienlijk.

Win Little Escapes – net over de grens – door Barts Boekje!

Vandaag maak je kans op Little Escapes – net over de grens by Barts BoekjeAcht jaar geleden in het leven geroepen door Maartje Diepstraten, is Barts Boekje inmiddels uitgegroeid tot een niet meer weg te denken begrip in de Nederlandse online reiswereld. Waar je bij InsideFlyer leest over nieuws, reviews en hoe je het beste kunt reizen leert Bart je waarheen met een eindeloze put aan top-tips voor bestemmingen waar je alleen maar hebberig van kan worden, én wat daar te doen. Daarnaast heeft Barts Boekje inmiddels alweer 4 boekpublicaties op de naam staan, waaronder Little Escapes net over de grens, omdat je soms ook gewoon de mooiste reizen dichtbij kunt maken:

Er even tussenuit. Natuurlijk kun je dan naar New York of Ibiza, maar wat als je maar een nachtje of twee weg wilt? Niet te ver of ingewikkeld? Met je partner, of lekker helemaal alleen? Daar hoef je helemaal niet ver voor te reizen.

Na de succesvolle lancering van Little Escapes gaat Maartje Diepstraten in de opvolger net iets verder weg: Little Escapes net over de grens. 208 tips voor een weekendje of dagje weg in Nederland, Vlaanderen, Frankrijk, Zuid-Engeland en Duitsland. Maartje, reisblogger van de populaire site Barts Boekje, is expert in het ontdekken van de fijnste adresjes om naar te ontsnappen. Alle slaaptips en eetadressen zijn persoonlijk door Maartje getest. En ook als je voorlopig nergens heen gaat, is het prachtig vormgegeven Little Escapes net over de grens een heerlijk boek om bij weg te dromen.

Klik hier om kans te maken!

Voorwaarden & regels

Iedere dag wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit alle inschrijvingen voor de InsideFlyer Adventskalender, deze zal op de hoogte gebracht worden via e-mail. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen reageert op deze mededeling, zal de prijs niet aan hem/haar worden uitgereikt en zal deze worden toegewezen aan een nieuwe winnaar. Elke dag mag/kun je één keer deelnemen.

Je e-mailadres kan eventueel gebruikt worden voor interessante promoties van onze partners, en we zullen je toevoegen aan onze eigen nieuwsbrief. Door deel te nemen aan de InsideFlyer Adventkalender ga je hiermee akkoord. Je kunt je uiteraard op ieder moment uitschrijven voor het ontvangen van deze nieuwsbrieven.

InsideFlyer en onze partners zijn niet verantwoordelijk van het niet verkrijgen van prijzen om wat voor reden dan ook. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat er iets mis gaat met de bezorging door een derde partij, of dat je niet voldoet aan de voorwaarden van de prijs. We zullen er uiteraard alles aan doen om ervoor te zorgen dat de prijs bij de rechtmatige winnaar terecht komt.

Materiële prijzen kunnen enkel verstuurd worden naar adressen binnen Nederland en België.

De InsideFlyer Adventkalender is mede mogelijk gemaakt door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *