Win €115 cashback bij TopCashBack (t.w.v. 10.500 Avios)! – InsideFlyer ‘Return to Travel’ Giveaways3 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Tijdens de InsideFlyer ‘Return to travel’ maand geven we dagelijks leuke prijzen weg in samenwerking met onze partners in de reiswereld. Hiermee vieren we dat er qua reizen steeds meer mogelijk is. Deze keer geeft InsideFlyer een mooie prijs weg van TopCashBack.

Wat is TopCashBack?

Je vraagt je misschien af wat TopCashBack is? In Nederland is de website nog niet zo bekend. Maar het principe is simpel. Via de website van TopCashBack klik je door naar webshops van een groot aantal retailers. Daar zitten ook bedrijven uit de reiswereld bij. Als je een aankoop doet dan krijgt TopCashBack hiervoor een commissie, die zij weer met jou delen. Zo krijg je cashback op nagenoeg elke uitgave via deze website. Super interessant dus als je flink wat geld uit gaat geven voor een reis.

Samen met TopCashBack mogen we deze keer een tegoed van maar liefst €115 weggeven. Dit tegoed kun je bij TopCashBack omzetten in bijvoorbeeld 10.500 British Airways Avios. Maar dat is niet het enige. Onze zusterwebsite in de UK schreef al vaker over TopCashBack als slimme manier om te besparen op je reisuitgaven, en zelfs je dagelijkse uitgaven.

Ook als je niet uit de UK komt kun je jezelf aanmelden. Er is zelfs een welkomstbonus als je via deze link de registratie doet. Je krijgt dan zo’n €17 cashback bij een minimale uitgave van datzelfde bedrag. Je kunt ervoor kiezen om dat bedrag zelf te houden of om te zetten in bijvoorbeeld 1.500 Avios!

Zo doe je mee

Om mee te doen dien gratis je lid te worden van TopCashback, mocht je dat nog niet zijn. Deelnemers uit Nederland en België kunnen zich gewoon registreren. Daarna ga je naar de registratiepagina van de InsideFlyer ‘Return to travel’ promotie.

Voorwaarden voor deelname

GEEN AANKOOP NODIG OM DEEL TE NEMEN OF TE WINNEN. HET DOEN VAN EEN AANKOOP OF BETALING VAN ENIGE VORM ZAL UW KANS OP WINNEN NIET VERGROTEN. NIETIG WAAR VERBODEN OF BEPERKT DOOR DE WET.

Prijs: £100 cashback bij TopCashback, of Euro/Dollar equivalent (kan omgezet worden in 10,500 British Airways Avios).

Deelnamevereisten: deelnemers dienen te registreren op TopCashback.co.uk, TopCashback.com or TopCashback.de binnen de promotieperiode zoals vastgesteld door InsideFlyer.

Een winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle registraties en deze wordt binnen 14 dagen na het einde van de Return To Travel-promotieperiode via e-mail op de hoogte gebracht. In het geval dat de winnaar niet binnen 7 dagen op deze aankondiging reageert, wordt de prijs niet aan hem of haar toegekend en toegewezen aan een nieuwe winnaar. U kunt één keer per dag deelnemen.

Door deel te nemen aan deze actie gaat u ermee akkoord e-mails van InsideFlyer te ontvangen, maar u kunt zich daar natuurlijk op elk moment voor afmelden.

Door deel te nemen aan deze promotie gaat u automatisch akkoord met het privacybeleid van ons en onze partner.

InsideFlyer en onze partners zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat prijzen correct worden ontvangen, maar kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor fouten door derden (bijv. levering) en andere problemen buiten onze controle (bijv. COVID-19-gerelateerde sluitingen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *