Win 500.000 British Airways Avios

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wil je een hoop Avios mijlen verdienen, maar heb je geen tijd, geld of zin om te vliegen? Om het nieuwe jaar alvast goed in te zetten organiseert British Airways een wedstrijd op Instagram waarbij je 500.000 British Airways Avios kan winnen als je een leuke reisfoto deelt. Daarnaast geeft de Britse luchtvaartmaatschappij wekelijks heel wat andere goodies weg.

Deelname is eenvoudig. Je zet vóór 1 februari 2015 een foto van je favoriete bestemming op Instagram en gebruikt daarbij de hashtag #FlyBA2015. Ook tag je British Airways, met @British_Airways.  Je mag meerdere keren meedoen, en de regels vermelden duidelijk dat het zelfgemaakte foto’s dienen te zijn.

BA avios wedstrijd

Na afloop van de wedstrijd beslist een jury dan wie de mooiste foto online gezet heeft. De winnaar krijgt 500.000 Avios op zijn British Airways Executive Club account gestort. Wie nog niet zo’n account heeft kan deze hier (klik) aanmaken.  Wekelijks worden er ook onder de deelnemers andere prijzen verloot. Zo zijn er o.a. kaartjes voor het theater en musicals in London, BeoPlay hoofdtelefoons en Club World amenity kits te winnen.

Heb je dus nog wat mooie vakantiefoto’s staan, aarzel dan niet en zet je Instagramaccount vol!  Het kost je niets en als je die 500.000 Avios wint is het een fantastische deal. Zo kun je voor dat aantal bijvoorbeeld vanaf Amsterdam of Brussel via London in BA First Class naar Sao Paulo vliegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *