Weer maaltijdkeuze in World Business Class bij KLM1 min leestijd

KLM World Business Class

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

KLM heeft afgelopen week het cateringaanbod aan boord verder uitgebreid. In de World Business Class, op intercontinentale vluchten, begint de vlucht met een drankje. Daarna krijgen passagiers weer een keuzemogelijkheid voor het hoofdgerecht bij de eerste maaltijdservice. Verder is er een tweede maaltijdservice in plaats van de tas met snacks. Deze tweede service bestaat uit een ontbijt of warme maaltijd, maar hier is geen keuzen.

In Economy Class krijgen reizigers eerst een flesje water, waarna de maaltijdservice start. De maaltijd bestaat nog steeds uit een salade, dessert en hoofdgerecht waarbij er geen keuze is. Passagiers krijgen daarna een tasje met snacks. Er is voorlopig nog geen tweede maaltijdservice in Economy Class. Speciale maaltijden zijn vooralsnog niet te bestellen.

Soft drinks, bier en wijn zijn beschikbaar tijdens de service. Koffie en thee wordt op verzoek geserveerd.

Vernieuwing van de KLM serviceconcept in de Economy Class

Vluchten binnen Europa

Op Europese vluchten is het cateringaanbod al langer bijna zoals vanouds, met een box met sandwich of cake en een drankje naar keuze in Economy Class. In European Business Class krijgen reizigers een maaltijdbox met ontbijt, lunch of diner geserveerd. Hierbij is er geen keuze in de maaltijd.

Reacties

  1. Arjen05 zegt

    Er is wel een tweede warme maaltijdservice In economy op veel intercontinentale routes, sinds begin augustus alweer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *