Transavia komt met tweede seizoen Bij Ons Aan Boord2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Transavia is zes maanden lang gevolgd voor het tweede seizoen van de RTL-serie Bij Ons Aan Boord. Hierdoor krijg je een kijkje achter de schermen bij de luchtvaartmaatschappij. Het gaat daarbij om Transavia medewerkers en het personeel van Rotterdam The Hague Airport en Aviapartner Rotterdam. Je ziet zowel de dagelijkse werkzaamheden van bijvoorbeeld veiligheidsmedewerkers, het grondpersoneel, stewards & piloten.

Transavia – nieuw seizoen Bij Ons Aan Boord

De luchtvaartmaatschappij wil vooral laten zien hoe medewerkers omgaan met de diverse passagiers. De vliegtuigen vervoeren namelijk niet alleen passagiers die op vakantie gaan, maar natuurlijk ook zakelijke passagiers. Ook krijg je een kijkje achter de schermen hoe de vliegtuigen die stil hebben gestaan door het Coronavirus, weer klaar gemaakt worden voor vertrek.

Het tweede seizoen is vanaf donderdag 27 augustus om 20:30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt dit ook terugkijken via Videoland. In totaal zijn er zes afleveringen gemaakt van deze serie.

Marcel de Nooijer, CEO bij Transavia, wil het nieuwe seizoen graag laten zien en is blij met het resultaat:

Toen we begonnen met de opnames hadden we niet kunnen voorzien dat een aantal maanden later onze hele vloot aan de grond zou staan. We kwamen terecht in een ongekende situatie. Toch ben ik blij dat we deze serie hebben kunnen maken en nu gaan uitzenden. De kijker krijgt op deze manier een unieke kijk in de wereld van de luchtvaart in de ‘normale’ situatie, én ziet hoe dat veranderd is als gevolg van de coronacrisis. Met al die passagiers, collega’s en ook onze partners hebben wij verhalen te over en laten wij graag de dynamiek van de luchtvaart zien. In goede en moeilijke tijden. Medewerkers op de grond en in de lucht zetten alles-op-alles om onze passagiers een prettige reis en veilige vlucht te bieden. Dat laten wij graag zien aan het Nederlandse publiek.

Transavia neemt vrijgekomen slots Ryanair op Eindhoven Airport in

Afbeeldingen ©Transavia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *