Voordelig op reis naar Zweden voor IKEA Family leden

Voordelig op reis naar Zweden voor IKEA Family leden

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is altijd interessant om voordelig op reis te gaan. Via allerlei websites kun je kortingscodes of promoties vinden om meer voordeel te hebben. Bij InsideFlyer schrijven we hier regelmatig over. Scandinavië is al jaren een populaire vakantiestemming en daarom willen we deze aanbieding niet aan je voorbij laten gaan. Al jarenlang ben ik IKEA Family lid en onlangs merkte ik op dat je als IKEA Family lid nu korting krijgt op reizen naar Zweden. Zweden is een mooie bestemming om heen te reizen. Zeker als je van uitgestrekte en schitterende natuur houd, of juist bijzondere steden zoals Malmö of Stockholm.

IKEA Family

Het bekende woonwarenhuis IKEA kent sinds al jaar en dag het ‘frequent shopper program’ IKEA Family. Dit geeft je enkele voordelen als je shopt bij deze meubelgigant. Mocht je nog geen lid zijn van IKEA FAMILY, dan kun je dat gratis worden. Je profiteert nu dus ook van korting op reizen naar Zweden. Daarover in dit artikel meer.

Voordelig op reis naar Zweden voor IKEA Family leden

Samenwerking

IKEA is een Zweeds bedrijf en heeft een samenwerking met Visit Sweden. Deze samenwerking zorgt ervoor dat jij als IKEA Family lid korting kunt krijgen tijdens je bezoek aan Zweden. Bijvoorbeeld op stadspassen, hotelverblijven of rondvaarten. Ben je nog geen IKEA Family Lid dan kun je dat hier gratis worden.

Zoals al gezegd is Zweden echt prachtig om heen te reizen én het is zowat om de hoek. Verschillende maatschappijen vliegen dagelijks op bestemmingen als Götenborg, Stockholm of Växjö. Vluchten worden direct aangeboden door onder andere KLM of SAS. Je kunt uiteraard ook met een overstap naar andere wat kleinere bestemmingen vliegen. Er zijn ook mogelijkheden om per boot vanuit Duitsland in de richting van Zweden af te reizen.

Voordeel

Als IKEA Family lid zijn er verschillende manieren om van voordelen te genieten tijdens je reis in Zweden. Tijdens je bezoek aan Stockholm kun je een stadspas aanschaffen. Normaal kost deze je €116,- voor 3 dagen. Als IKEA Family lid kun je deze 3-daagse stadspas aanschaffen voor €95,-. De stadspas voor kinderen is sowieso al een stuk voordeliger, maar nu zelfs maar €47,- voor drie dagen. Via deze link kun je de stadspas aanvragen.

Voordelig op reis naar Zweden voor IKEA Family leden

Wil je graag het westen van Zweden per boot ontdekken, dan is dit je kans om dat met meer voordeel te doen. Je ontvang bijvoorbeeld 30% korting op ‘The Padden Tour’. Een boottour langs Götenborg. Een andere boottocht gaat naar Marsstrand vanuit Götenborg. Ook hier krijg je 30% korting op, interessant voor een dagtrip vanuit deze stad. Op deze pagina lees je meer over de boottours.

Voordelig op reis naar Zweden voor IKEA Family leden
Malmö

Wel eens van Älmhult gehoord? Dit is de plek waar alles begon voor IKEA, hier zit nu nog het hoofdkantoor van IKEA, evenals de allereerste IKEA vestiging en alles wat met IKEA te maken heeft. Via Växjö kun je hier gemakkleijk heen reizen. In Älmhult heb je onder andere het IKEA Museum waar je met korting heen kan, evenals 40% korting op het IKEA hotel.

Voorwaarden

Er is dus meer voordeel te halen uit je IKEA Family kaart dan alleen maar bij de meubelgigant zelf. Heb je binnenkort een reis naar Zweden op de planning? Dan kan dit natuurlijk interessant zijn. Alle kortingen en voordelen kun je op deze website terugvinden. Elke voordeel heeft zijn eigen voorwaarden, check die vooraf goed op de betreffende pagina waar je zou kunnen boeken.

Voordelig op reis naar Zweden voor IKEA Family leden

Bron en Beeldmateriaal: IKEA, MdTurck, Visit Sweden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *