Voel je welkom in de nieuwe Casa Alitalia Lounge in Rome2 min leestijd

Voel je welkom in de nieuwe Casa Alitalia Lounge in Rome

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Wel of niet vliegen met Alitalia? De maatschappij blijft wel investeren in haar product. Vanaf heden heeft men de nieuwe Casa Alitalia Lounge op het vliegveld van Rome Fiumicino’s Terminal E geopend. Of je nou vliegt met Alitalia of een andere SkyTeam partner, je kunt dan in ieder geval gebruik maken van deze nieuwe lounge.

Voel je welkom in de nieuwe Casa Alitalia Lounge in Rome

Renovatie

Al eventjes worden er op het vliegveld van Rome Fiumicino een hoop terminals en pieren gerenoveerd. Zo ook Pier E in Terminal 1. In deze terminal zijn de meeste medium- en longhaul vluchten van Alitalia vanaf heden gevestigd. Deze nieuwe lounge vervangt de vorige lounge in Pier H. Deze oude lounge is tot nu toe beschikbaar voor niet-Schengen-vluchten.

Nieuwe Casa

Deze nieuwe lounge, de Casa Alitalia Lounge, is nu gecentreerd in Pier E. Hierdoor kun je gemakkelijk vanuit de lounge naar de juiste gate. Dit zorgt ervoor dat de service verbetert en het boardingsproces word geoptimaliseerd. De Casa Alitalia Lounge moet voldoen aan alle verwachtingen van de Italiaanse, maar ook de internationale reizigers. Alitalia heeft opgemerkt dat deze steeds kritischer en veeleisender zijn geworden.

De nieuwe lounge is een mooie elegante en gastvrije plek, aldus Alitalia. De lounge heeft enkele nieuwe faciliteiten. Wat te denken van live cooking, barruimtes, een speciale plek met spelletjes en tv voor de kinderen, ruimtes voor zakelijke vergaderingen, douches en goede Wifi-verbindingen.

Voel je welkom in de nieuwe Casa Alitalia Lounge in Rome
Live cooking-station

Voel je welkom in de nieuwe Casa Alitalia Lounge in Rome

Voel je welkom in de nieuwe Casa Alitalia Lounge in Rome Voel je welkom in de nieuwe Casa Alitalia Lounge in Rome

Toegang

Je hebt toegang tot de lounge als je:

  • Alitalia Freccia Alata Plus lid bent,
  • Freccia Alata lid bent,
  • SkyTeam Elite Plus lid bent,
  • Alitalia Magnifica lid bent,
  • Of een Business Class ticket hebt,
  • Of een Alitalia American Express Platinum kaart hebt en met Alitalia vliegt.

Mocht je niet aan de bovenstaande eisen voldoen maar toch toegang willen tot de lounge, voorafgaand aan je vlucht, dan kun je toegang kopen. Toegang kan worden aangeschaft via het internet, het Customer Center, reisbureau of het ticketkantoor van Alitalia.

Beeldmateriaal: Alitalia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *