Loop virtueel door de B747-400 van KLM1 min leestijd

KLM

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Je kunt nu digitaal door een Boeing 747-400 PAX lopen van KLM. Je kunt hierbij door de cabine, cockpit en galleys lopen. Het is zowel mogelijk om via je muis als telefoonbewegingen door het toestel te bewegen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om in VR het toestel te bekijken. Deze simulatie is gemaakt door KLM Digital Studio. Via deze link kom je direct terecht op de website.

Loop virtueel door de B747-400 van KLM

Hierdoor kun je veel plekken zien die je normaal niet ziet, waaronder de cockpit. Deze is op dit toestel gesitueerd op de tweede verdieping. Het toestel dat gebruikt is voor deze digitale versie staat op Amsterdam Schiphol Airport.

Ook is het mogelijk om hierdoor te kijken in de ruimte waar de piloten gedurende vlucht rusten. Zij hebben daar de beschikking over bedden en stoelen om uit te rusten. Tijdens een lange vlucht moet de crew rusten. Het is echter niet mogelijk om te kijken in de crew rest area van het cabinepersoneel.

De bedoeling van KLM is om het toestel in 2020 uit te faseren. Je kunt dus nog iets korter dan twee jaar vliegen met dit toestel. In januari vlogen er nog dertien toestellen naar diverse internationale bestemmingen. Dit worden er echter steeds minder. Alle B747 toestellen zijn nog wel voorzien van een nieuwe business class cabine, welke nu ook op de A330 toestellen van KLM beschikbaar is.

KLM B747-400 virueel 3

Afbeeldingen ©KLM Digital Studio (Chris Koomen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *