Tijdelijk tot viermaal Skywards Miles bij Emirates

Emirates Bestemmingsnieuws - Santiago, London, Osaka en Moskou

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Boek je deze maand nog een vlucht met Emirates of FlyDubai? Bij het frequent flyerprogramma Skywards van Emirates krijg je nu het dubbele aantal miles. En dat kan zelfs oplopen tot viermaal het aantal miles als er meer vluchten worden geboekt. Met de verdiende miles kun je bijvoorbeeld een upgrade naar een hogere klasse of een ticket boeken.

Hoe werkt het?

Meld je aan en boek je vluchten via deze link. Vluchten die uiterlijk 31 maart 2019 worden geboekt leveren bonus miles op. De vluchten dienen plaats te vinden in de periode tussen 10 april en 27 juni en/of tussen 6 september  en 30 november 2019.

Je ontvangt op je geboekte vlucht een bonus van 100%  miles, dus dubbel zoveel als anders het geval zou zijn. Boek je echter voor die periode nog een vlucht, dan ontvang een bonus van 200%, dus driedubbele miles. Bij boeking van een derde vlucht voor die periode ontvang je zelfs viermaal de hoeveelheid miles.

De actie is geldig op zowel economy als business class tickets.

Emirates Skywards Promo

De Skywards Miles die je verdient bij deze promo kunnen al genoeg zijn voor een ‘gratis’ vlucht door de miles hiervoor in te leveren. Wel betaal je altijd nog belastingen en toeslagen. Maar spaar je al miles in het frequent flyerprogramma van Emirates, dan is dit een mooie aanbieding om je saldo wat op te krikken!

Win 1 miljoen miles

Naast deze aanbieding kunnen leden van het Skywards loyaliteitsprogramma meedoen met een loterij voor het goede doel. Met een betaling van 20 AED (ongeveer €4,75) kun je meedoen. De “Thanks a Million” campagne brengt geld op voor de Emirates Airline Foundation. Deze non-profit organisatie zet zich in voor kansarme kinderen om onder andere onderwijs en gezondheidszorg te bieden.

Met je inleg wordt zowel een prijs van 500.000 miles verloot als een prijs van zelfs 1 miljoen miles! Klik hier voor meer informatie en om mee te doen. Doe dit vóór 30 maart, want op deze dag zullen de winnaars bekend gemaakt worden.

Emirates loterij voor het goede doel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *