Hoge kortingen met AccorHotels Private Sale

Hoge kortingen met AccorHotels Private Sale

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is weer tijd voor flinke kortingen bij AccorHotels. De hotelketen is weer gestart met de Private Sale. Enkele keren per jaar hebben ze een aanbieding waarbij je tot 40% korting kunt krijgen. Bij deze ronde van de Private Sale bij AccorHotels ook alleen maar kortingen die kunnen oplopen tot 40%. Wellicht later dit jaar nog een variant waarbij je ook 40% korting krijgt, maar dan kan ontbijt inbegrepen zijn in de prijs. Het is dus de moeite om dit af te wegen in je keuze om wel of niet te boeken. In dit artikel zal ik enkele interessante verblijven voor je op een rijtje zetten.

Voorwaarden

Om gebruik te kunnen maken van deze ronde van de Private Sale moet je lid zijn van het loyaliteitsprogramma Le Club AccorHotels. Mocht je nog geen lid zijn, dan kun je je hier gratis aanmelden. Hierna kun je gelijk profiteren van de hoge kortingen.

Hoge kortingen met AccorHotels Private Sale

Verder moet je ook boeken tussen een bepaalde periode. Ditmaal is de periode vastgesteld op 19 t/m 28 maart 2019. Boeken doe je online via deze website. Zorg dat je bent ingelogd om gebruik te kunnen maken van de kortingen. Je kunt in verschillende continenten een hotel boeken. Per continent en zelfs per land wijken de kortingen af. Ook zijn per continent en land andere verblijfsdata die in aanmerking komen voor de korting. Ook niet alle hotels doen mee met de actie. Een lijst van deelnemende hotels kun je hier vinden. Op het moment van boeken moet je gelijk betalen. Alle tarieven zijn non-refundable. We raden je aan de voorwaarden eerst goed door te lezen alvorens over te gaan tot boeken. De voorwaarden vind je onderaan deze pagina.

Kom maar op met die korting!

Zoals eerder al aangegeven kunnen kortingen dus oplopen tot maar liefst 40% ten opzichte van een reguliere (flexibele) kamerreservering. Ik heb een aantal steden bekeken en zal deze hieronder voor je vergelijken. Om te beginnen met historische Rome in Italië. Ik heb een willekeurige data gekozen voor 2 nachten met 2 personen. Voor bijvoorbeeld het Mercure Rome Colosseum Centre kan een tweedaags verblijf voor tweepersonen al zo’n €115,- opleveren. Die kun je weer mooi besteden aan bijvoorbeeld een bezoek van het Colosseum.

Hoge kortingen met AccorHotels Private Sale

Een andere bestemming is bijvoorbeeld Istanbul. Hier kun je bijvoorbeeld in het erg luxe Fairmont Quasar Istanbul verblijven. Het blijft uiteraard een exclusief en duur hotel voor twee nachten. Maar met deze Private Sale kun je toch zeker een hoop geld besparen. Voor wederom een willekeurige data voor een tweepersoonskamer bespaar je al gauw €148,-.

Hoge kortingen met AccorHotels Private Sale

Bespaar veel geld in Shanghai. Zo’n €100,- bij het Swissôtel Grand Shanghai.

Hoge kortingen met AccorHotels Private Sale

Of wat dichterbij in het warme Marokko, namelijk het bijzonder mooie Marrakesh.

Hoge kortingen met AccorHotels Private Sale

En dan nog een interessante deal voor de luxe reiziger. Ga je binnenkort naar New York? Dan zijn hier ook enkele hotels waar je gebruik kunt maken van flinke kortingen. Echter blijft het flink in de buidel tasten! Denk bijvoorbeeld aan het Fairmont in centrum New York.

Hoge kortingen met AccorHotels Private Sale

Keuze

Naast bovengenoemde hotels is er nog een ruime keuzes uit honderden andere hotels die zijn aangesloten bij AccorHotels. Er zijn dus zeker ook interessante kortingen te vinden, maar het is misschien ook de moeite om nog een poos te wachten tot de Private Sale komt waarbij je ook ontbijt krijgt aangeboden. Mocht je dit minder belangrijk vinden, dan zijn dit mooie kortingen.

Beeldmateriaal: AccorHotels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *