Virgin Atlantic stopt met gratis Upper Class Chauffeur service

CEO Virgin eind 2018 met pensioen

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Virgin Atlantic stopt per 1 juli 2020 met het aanbieden van een gratis Upper Class (business class) transfer service. Het gaat daarbij om een gratis chauffeur in een auto of op een motor, Heathrow Express en/of Gatwick Express treintickets.

Virgin Atlantic stopt met Upper Class chauffeur service

De luchtvaartmaatschappij geeft aan dat ze stoppen met deze service om twee redenen. Enerzijds om het aanbod met partners zoals Delta, Air France en KLM in lijn te brengen en anderzijds omdat weinig passagiers er gebruik van maken. Twintig procent van de Upper Class passagiers komen in aanmerking voor de gratis service, waarbij uiteindelijk de helft gebruik maakt van het aanbod.

Passagiers van Virgin Atlantic die in Upper Class reizen, kunnen deze service nog wel van te voren kopen. De chauffeur brengt deze passagiers dan van en naar het vliegveld. Hoeveel deze service exact kost na 1 juli is nog niet duidelijk.

Virgin Atlantic nieuwe partner Flying Blue

De luchtvaartmaatschappij is sinds kort ook een partner van Flying Blue. Daardoor kunnen passagiers met een elite status binnen het Flying Blue gebruik maken van diverse voordelen bij Virgin Atlantic. Het gaat daarbij bijvoorbeeld om lounge toegang, extra bagage, priority boarding en priority check-in. Alle informatie over deze voordelen kun je in dit artikel vinden. 

Het is vanaf nu ook mogelijk om Flying Blue miles en XP te verzamelen met deze partner. Het aantal punten en XP dat je spaart hangt af van de boekingsklasse en de afstand die je vliegt. Meer informatie hierover kun je in dit artikel vinden.

CEO Virgin eind 2018 met pensioen

Afbeeldingen ©VirginAtlantic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *