Verleng Hilton Honors status met Tier Last Call 2023 Promotion2 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Eindelijk heeft Hilton Honors de promotie gelanceerd waarbij leden in aanmerking komen voor statusverlenging. Hilton Honors leden die er niet in geslaagd zijn om de status te behouden in 2022, krijgen de mogelijkheid om zich alsnog te kwalificeren. Met de Tier Last Call promotie kan je jouw Silver, Gold of Diamond status alsnog veiligstellen tot maart 2024. Eerder werd al bekend dat Hilton in 2023 terug zou komen met deze promotie voor Diamond leden, maar nu is het concept definitief bekend gemaakt.

Tier Last Call 2023 Promotion

Met de Tier Last Call promotie kan je dus je vervallen status alsnog behouden tot maart 2024. Om in aanmerking te komen voor het verlengen van de status, moet je een, twee of drie keer te verblijven tussen 1 januari en 31 maart 2023. Het aantal nachten hangt af van hoe vaak je in 2022 een verblijf voltooid hebt. Het aanbod is enkel geldig voor leden die persoonlijk een email ontvangen hebben. Deze actie is niet overdraagbaar. Een aantal voorwaarden zijn van toepassing.

  • Hilton Honors leden moeten persoonlijk een email hebben ontvangen aangaande de promotie.
  • Wanneer je in aanmerking komt, dien je je aan te melden via de link vóór 31 maart 2023 voor Diamond (hier), Gold (hier) en Silver (hier).
Hilton Honors ledenvoordelen (bron: Hilton Honors)

In eerste instantie leek het erop dat enkel leden in Mainland China in aanmerking zouden komen voor deze promotie. Dit zou gezien de huidige situatie rondom de Covid-19 pandemie aldaar een begrijpelijke keuze zijn geweest. Voor leden geadresseerd in Mainland China geldt een vereiste van één verblijf om al te voldoen aan de voorwaarden.

Conclusie

Het is een genereuze actie van Hilton Honors om leden op deze manier de kans te geven hun status te verlengen. Iedereen moet voor zichzelf bepalen of het de moeite loont om hiervan gebruik te maken. Door de relatief lage kwalificatie eisen, kan het de moeite waard zijn. Zeker als dit ervoor zorgt dat je minimaal een Gold status kunt behouden. Volgens velen is dit een zeer waardevolle status. Mocht je in gaan op deze promotie, vergeet dan niet te registreren voor de huidige Double Up & Explore promo en verdien extra punten.

Bron: Hilton Honors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *