Verdien triple punten op resort verblijven van Accor in Europa2 min leestijd

Sofitel Budapest Chain Bridge (Foto: AccorHotels)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je triple punten kunt verdienen op resort verblijven in Europa. Een paar weken gelden lanceerde de Franse hotelketen ook al een promotie waarbij je tot 6.000 bonuspunten kunt verdienen.

Tripe punten op resort verblijven Accor

De promotie geldt op verblijven van 3 t/m 25 juni 2023. Je dient je verblijf echter wel op of voor 28 mei geboekt te hebben. De promotie geldt in de volgende landen: Albanië, Azerbeidzjan, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kazachstan, Luxemburg, Monaco, Nederland, Polen, Zwitserland, Servië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Verder gelden op deze promotie de algemene voorwaarden van Accor ALL. Mocht je nog geen account hebben bij Accor ALL, dan kun je je via deze link aanmelden.

Accor ALL, Triple Punten
Verdien tijdelijk triple punten op resort verblijven van Accor ALL (Bron: Accor)

Uiteraard dien je je ook te registreren om deel te nemen aan deze promotie. Dit kun je doen via deze link. Verder geldt nog dat een verblijf minimaal uit twee nachten moet bestaan. Tenslotte geldt nog dat je je verblijf direct via de Accor ALL boekingenkanalen dient te boeken. Denk hierbij aan de website of de app. Een boeking die geboekt is via bijvoorbeeld booking.com of Expadia komt namelijk niet in aanmerking om punten te verdienen. De bonuspunten worden na maximaal 10 dagen op je account bijgeschreven.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Uitgelichte afbeelding: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *