Verdien tot 6.000 bonuspunten bij Accor ALL2 min leestijd

Verdien tot 6.000 bonuspunten bij Accor ALL (Bron: Accor ALL)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op het moment een leuke promotie waarbij je tot 6.000 bonuspunten kunt verdienen. Je dient daarvoor wel meerdere keren te verblijven, maar na twee aaneengesloten overnachtingen kun je al 500 extra Rewards punten verdienen. In dit artikel lees je hoe de nieuwe bonuspunten promotie van Accor ALL werkt. De Franse hotelgigant heeft op dit moment overigens ook een promotie lopen waarbij je 4x Rewards punten kunt verdienen bij geselecteerde hotels.

Boost your balance

Onder de noemer ‘Boost your balance’ komt Accor ALL nu met een actie waarbij je extra Reward punten kunt verdienen. Het totaal aantal te verdienen bonuspunten loopt met deze promotie van Accor ALL op tot 6.000. Maar hiervoor dien je wel meerdere keren te verblijven. De actie werkt als volgt:

 • Na je eerste verblijf van minimaal twee aaneengesloten nachten krijg je 500 extra Rewards punten,
 • Bij je tweede verblijf van minimaal twee aaneengesloten nachten krijg je een bonus van 2.500 Rewards punten,
 • En bij je derde verblijf van minimaal twee aaneengesloten nachten krijg je nog eens 3.000 Rewards punten bovenop het normale aantal punten.

Uiteraard zijn er ook enkele voorwaarden van de promotie. Je dient namelijk te registeren om mee te doen. Dit kun je doen door op deze pagina in te loggen met je Accor ALL account. Mocht je nog geen account hebben dan kun je er gratis een aanmaken. Om in aanmerking te komen voor de bonuspunten dien je uiterlijk 28 maart 2023 je boeking(en) te maken. De reisdata moeten vallen tussen 29 maart en 25 april 2023. Let erop dat je direct bij Accor zelf boekt, bijvoorbeeld via de website, Accor ALL app of call center. Boek je via een boekingsplatform als Booking.com of Momondo, dan heb je mogelijk geen recht op deelname van deze promotie.

Check de actiepagina voor alle voorwaarden en de beschikbaarheid bij de deelnemende hotels.

Op dit moment loopt er overigens ook nog een actie waarbij je bij geselecteerde hotels 4x zoveel Rewards punten kunt verdienen. Voor deze promotie dien je jezelf ook te registeren. Je lees er alles over in dit artikel.

Accor opent nieuwste MGallery in Athene, Griekenland

Accor All punten inwisselen

De Rewards punten die je bij Accor ALL hebt verdiend kun je gebruiken om hotelovernachtingen te boeken. Dat werkt heel simpel, zodra je 2.000 punten heb gespaard kun je die inzetten voor een korting van € 40. Je kunt een overnachting ook gedeeltelijk met punten en cash betalen.

Deze promotie levert maximaal 6.000 Rewards punten op. Dat staat dus gelijk aan € 120. Hier kun je dus, afhankelijk van de locatie en datum, prima een hotelovernachting van boeken. Daarvoor moet je dan wel weer minimaal zes nachten hebben verblijven bij Accor.

Bron afbeeldingen: Accor ALL

Reacties

 1. Frank zegt

  Denk dat het wel belangrijk is om te vermelden dat je 3 keer moet overnachten in slechts 4 weken tijd om de 6000 punten te behalen. Of lees ik dit verkeerd in de voorwaarden? Jammer dat er bij Accor altijd zoveel haken en ogen aan zitten. De acties zijn vaak in een (te) beperkte periode en ook nog eens voor bepaalde hotels toepasbaar. Dit in tegenstelling tot andere grote hotelketens.

  • Christian zegt

   Hoi Frank, dat klopt en helemaal eens dat het kort is. Dit heb ik ook in het artikel opgenomen: ‘De reisdata moeten vallen tussen 29 maart en 25 april 2023.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *