InsideDeals – Business Class naar Afrika & Azië voor minder dan € 1.6004 min leestijd

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

In deze InsideDeals editie zetten we enkele interessante Business Class Deals voor je klaar. Deze deals nemen je mee naar bestemmingen in Azië en Afrika in de Business Class cabines van verschillende maatschappijen. Voor minder of net iets meer dan € 1.600 reis je al in Business Class. Lees gauw verder welke bestemmingen er gunstig geprijsd zijn!

New Delhi, India

De eerste Business Class deal van deze editie InsideDeals is in Azië en gaat naar New Delhi. Naar de Indiase hoofdstad vlieg je met Finnair in Business Class vanuit Brussel Hierbij kun je kiezen voor een korte of langere overstap. Misschien heb je nog zin om de stad Helsinki te bekijken, dat is dan dus mogelijk! Let wel op dat je bij sommige overstapmogelijkheden een overnachting moet toevoegen op eigen kosten. Een optie om te overnachten kan het Boutique Hotel Indigo Helsinki zijn.

Je vliegt al naar New Delhi met Finnair voor € 1.520 voor een retourreis in Business Class. Let hierbij op dat je enkel met handbagage reist (2 stuks a 10kg) en er geen toegang tot de lounge bij inzit. Wil je dit wel, dan zal het bedrag van dit ticket flink duurder worden.

De nieuwe Business Class-stoel in de A350 van Finnair Bron: Finnair

Maatschappijen: Finnair

Vanaf: Brussels Airport (BRU)

Via: Helsinki Vantaa Airport (HEL).

Luchtvaartallianties: OneWorld

Prijs vanaf: €1.520

Cabine: Business Class

Beschikbaarheid: april, mei, juni, september, oktober, november 2023.

Boekbaar via: Momondo, Finnair

Nairobi, Kenya

Ga je liever op een avontuurlijke tour naar Kenya? Probeer dan deze Business Class deal in Afrika naar Nairobi. Je vliegt vanuit Amsterdam via Cairo (Egypte) naar Nairobi. Vliegen doe je met Egypt Air. Let hierbij op dat je met narrowbody vliegtuigen vliegt, waarbij de stoelen niet helemaal plat kunnen. Je Business Class-ervaring zal dan zeker ook anders zijn. Hoe dan ook betaal je voor deze deal zo’n €1.635 bij Egypt Air. Boek je via bijvoorbeeld BudgetAir, Supersaver of Momondo dan betaal je een lager bedrag.

Kenya heeft tal van mooie plekken die meer dan de moeite zijn om te bezoeken. Van heerlijk aan het strand of een mooie safari. In deze bestemmingstips Kenia lees je meer over dit schitterende land.

Review: Swahili Beach (resort) - Kenia

Maatschappijen: EgyptAir

Vanaf: Amsterdam Airport Schiphol (AMS).

Via: Caïro International (CAI)

Luchtvaartallianties: Star Alliance

Prijs vanaf: € 1.563

Cabine: Premium Economy

Beschikbaarheid: april & mei 2023

Boekbaar via: Momondo, Egypt Air 

Lagos, Nigeria

Het is met een aantal overstappen, maar voor nog geen € 1.400 vlieg je in Business Class Swiss en Lufthansa van Amsterdam naar Lagos. Het is mogelijk van Amsterdam naar Zurich te reizen, gevolgd door een vlucht naar Frankfurt. Hierna vlieg je door naar Lagos. Ook is het mogelijk om direct via Frankfurt naar Lagos te vliegen vanuit Amsterdam en dus één overstap minder te maken.

InsideDeals - Business Class naar Afrika & Azië voor minder dan € 1.600
Foto: Lufthansa

Maatschappijen: Swiss, Lufthansa

Vanaf: Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

Via: Zurich Airport (ZRH), Frankfurt Am Main (FRA),

Luchtvaartallianties: Star Alliance

Prijs vanaf: € 1.365

Cabine: Business Class

Beschikbaarheid: beschikbaar tot het eind van het jaar.

Boekbaar via: Momondo, Lufthansa, Supersaver

Business Class naar Kigali – Rwanda of Entebbe – Oeganda

Tot slot de laatste deal alweer in deze editie InsideDeals. Deze vlucht brengt je naar Kigali, de hoofdstad van Rwanda. Ook deze route leg je af vanuit Amsterdam via bijvoorbeeld Zurich en Brussel. Hierna vlieg je met Brussels Airlines naar Rwanda. Tickets in Business Class zijn te vinden voor een prijs vanaf € 1.378. Je vliegt het langste stuk met Brussels Airlines in een Airbus A330. De Europese vluchten zijn met Swiss of Lufthansa. Daarbij kan het zo zijn dat een deel van deze vluchten worden uitgevoerd door airBaltic in opdracht van Swiss.

Voor net iets minder dan Kigali vlieg je naar Entebbe. Ook hier vlieg je met een van bovenstaande maatschappijen in Business Class, maar dan voor een bedrag vanaf € 1.317 per persoon.

Maatschappijen: Brussels Airlines, Swiss, Lufthansa

Vanaf: Amsterdam Airport Schiphol (AMS)

Via: Brussels Airport (BRU), München Franz Josef Strauß (MUC), Zurich Airport (ZRH),

Luchtvaartallianties: Star Alliance

Prijs vanaf: € 1.378

Cabine: Business Class

Beschikbaarheid: beperkte beschikbaarheid tot het einde van het jaar.

Boekbaar via: Momondo, Brussels Airlines, Swiss of Lufthansa.

Welke deal uit deze InsideDeals editie in Business Class naar Afrika of Azië kies jij? We zijn benieuwd! Laat het ons weten in een comment onder dit artikel.

Wist je trouwens dat je op onze website tal van artikelen over hotel, vlucht en lounge reviews of bestemmingstips kunt lezen. Op ons YouTube kanaal krijg je een mooi inkijkje op tal van deze reviews.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *