Verdien tot wel 3.000 bonuspunten met Accor ALL partner boekingen1 min leestijd

Eurostar vertrekt vanuit Londen (Bron: Eurostar.com)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je tot wel 3.000 bonuspunten kunt verdienen als je een boeking bij een partner maakt. Eerder deze week lanceerde het programma ook al een promotie waarbij je dubbele punten kunt verdienen.

3.000 bonuspunten bij partner boekingen

In de periode van 7 april t/m 7 mei 2023 kun je tot wel 3.000 bonuspunten verdienen bij een aantal partners van Accor ALL. Het gaat hier om in totaal 4 partners. Dit zijn Eurostar, Bicester Collection, ALL Mobility en ALL Activities and Events. Je krijgt 500 bonuspunten per partner en nog eens 1.000 bonuspunten als je een boeking bij al deze partners maakt. Net als bij alle andere promoties van Accor ALL dien je je ook voor deze promotie te registreren en dit kun je doen via deze link. Een andere vereiste is dat je een Accor ALL account moet hebben met een adres in één van de volgende landen: België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland of het Verenigd Koninkrijk.

Eurostar vertrekt vanuit Londen (Bron: Eurostar.com)
Verdien tot wel 3.000 bonuspunten bij Accor ALL partner boekingen. (Foto: Eurostar.com)

Na het voltooien van je reis/boeking kan het tot 8 weken duren voordat je de bonuspunten ontvangt. Tenslotte kan deze promotie niet worden gecombineerd met andere promoties die op dit moment lopen. Meer informatie over deze promotie kun je vinden op de website van Accor.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Uitgelichte afbeelding: Accor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *