Verdien tijdelijk dubbele punten bij Accor ALL in deze landen2 min leestijd

Review: Ibis Styles Amsterdam Airport - Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je eenmalig dubbele punten kunt verdienen in een aantal landen in Europa. De Franse hotelketen kondigde onlangs ook nog een status fast-track aan voor Silver leden.

Dubbele punten bij Accor ALL

De promotie geldt echter alleen in een bepaald aantal landen in Europa. Dit zijn Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Wat opvalt is dat deze promotie dus ook in Frankrijk geldig is. Meestal zijn hotels in dit land bij dit soort promoties uitgesloten om bonuspunten te verdienen. Je kunt slechts éénmalig gebruikmaken van deze promotie. Het is hierbij dus verstandig om een lang verblijf uit te kiezen aangezien je dan uiteraard de meeste bonuspunten kunt verdienen. De promotie is geldig op verblijven van vrijdag 7 april t/m 7 mei 2023. Zoals bij elke promotie van Accor ALL dien je je ook bij deze promotie te registreren en dit kun je doen via deze link.

Accor, Dubbele Punten
Verdien tijdelijk dubbele punten bij Accor ALL (Foto: InsideFlyer: Christian)

Denk eraan dat je je verblijf direct via de Accor ALL boekingskanalen boekt zoals de website en app. Een verblijf via bijvoorbeeld booking.com of Expedia komt namelijk niet in aanmerking om überhaupt punten te verdienen. Verder is het belangrijk om te weten dat alleen één kamer op een reservering in aanmerking komt om bonuspunten te verdienen. Na je verblijf kan het tot 8 weken duren voordat je de bonuspunten ontvangt. Tenslotte kan deze promotie niet worden gecombineerd met andere promoties die op dit moment lopen.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Uitgelichte afbeelding: Accor ALL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *