Verdien tot 5.000 Emirates Skywards Miles met een stopover in Dubai2 min leestijd

Vlieg met Emirates en krijg grootse kortingen op je overnachting

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

  • Emirates Skywards leden kunnen tot 5.000 bonusmiles verdienen met een vakantie of stopover in Dubai
  • Voor elke minuut die je in Dubai verblijft krijg je 1 Skywards Mile
  • Reis tussen 1 oktober 2021 en 31 maart 2022 met Emirates om in aanmerking te komen

De VAE heeft heel wat te vieren de komende periode. Het land organiseert namelijk de Dubai Expo 2020 en viert de 50ste nationale verjaardag. Emirates komt daarom met een unieke promotie waarbij je tot 5.000 Skywards Miles kunt verdienen. Je dient hiervoor je vakantie in Dubai te vieren. Een zakenreis of stopover in de stad telt ook. Voor elke minuut die je in Dubai verblijft krijg je 1 Skywards Mile, met een maximum van 5.000.

Mile-A-Minute promotie

Ben je van plan om eind van dit jaar of begin volgend jaar naar of via Dubai te reizen met Emirates? Dan kan de Mile-A-Minute promotie interessant zijn. Alle vluchten geboekt tussen 1 augustus 2021 en 31 maart 2022 komen in aanmerking indien het vertrek op of na 1 oktober dit jaar is.

De promo is simpel: voor elke minuut die je in Dubai verblijft krijg je 1 Skywards Mile. Per dag zijn dat er 1.440. Je zit dus na 3,5 dag op het maximum te verdienen bonusmiles van 5.000. Het maakt niet uit of het om een stopover, vakantie of zakenreis gaat. Om in aanmerking te komen dien je lid te zijn van (of gratis aan te melden bij) Skywards, het loyaliteitsprogramma van Emirates. Vluchten uitgevoerd door flydubai met een EK-vluchtnummer komen ook in aanmerking.

Via deze link lees je alle details en voorwaarden van deze actie.

In Dubai kun je overigens ook nog op andere manieren extra Emirates Skywards Miles verdienen. Bijvoorbeeld tijdens het shoppen bij een van de ruim 1.300 merken in The Dubai Mall en via een van de Skywards Everyday partners gericht op entertainment, dineren en outlets.

Spaar nu tijdelijk dubbele Tier Miles bij Emirates en flydubai
Toestellen van Emirates en flydubai (Bron: Emirates)

Dubai Expo 2020 en Gouden Jubileum VAE

Emirates organiseert deze actie ter promotie van de Dubai Expo 2020 en het Gouden Jubileum van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). De Dubai Expo 2020 vindt plaats van 1 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022. Bezoekers kunnen volgens Emirates rekenen op ‘… een veilig en onvergetelijk bezoek vol live entertainment, culturele festivals, culinaire ervaringen en inspirerende workshops’. De verwachting is dat meer dan 25 miljoen bezoekers uit 190 landen op de Dubai Expo afkomen.

Tegelijk met de Expo valt de 50ste verjaardag van de VAE. Als nationale carrier speelt Emirates hier logischerwijs ook een belangrijke rol in. De VAE organiseert in het kader van de 50ste verjaardag tal van bijzondere activiteiten. Welke dat precies zijn en wanneer dit plaatsvindt wordt nog bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *