Verdien tijdelijk dubbele Avios bij Finnair2 min leestijd

InsideDeals – In Business Class met Swiss, Finnair of Etihad vanaf €1.400 retour

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Finnair is dit jaar overgestapt op het Avios loyaliteitsprogramma. Je kunt nu tijdelijk dubbele Avios verdienen met vluchten van de Finse luchtvaartmaatschappij.

Verdien dubbele Avios bij Finnair

De dubbele Avios bij Finnair kun je verdienen voor vluchten tussen Helsinki en Parijs, Berlijn, Krakau, Amsterdam, Rome, Boedapest, Wenen, Praag, Málaga en Barcelona. Helaas komen vluchten van en naar Belgie niet in aanmerking voor de promotie.

De promotie is geldig voor vluchten met Finnair en die een Finnair (AY) vluchtnummer hebben. De dubbele punten krijg je zowel voor reizen in Economy en Business Class. De promotie is geldig voor tickets gekocht tussen 31 mei en 4 juni 2024. Je kunt daarbij vliegen tussen 1 juli en 31 augustus 2024.

Momenteel krijg je ook 10% korting op je ticket naar de bovenstaande bestemmingen. De kortingscode FLASH10 kun je invoeren tijdens het boeken van het ticket. De korting is alleen geldig voor reizen in Economy Class. De volledige voorwaarden van de promotie kun je hier vinden.

Nieuwe Premium Economy cabine Finnair aan boord van de Airbus A350-900 (Bron: Finnair)

Finnair met Airbus A350 naar Schiphol

Finnair vliegt twee keer per dag tussen Amsterdam Airport Schiphol en Helsinki. Daarbij vliegt de luchtvaartmaatschappij ook met een Airbus A350-900 op de route.

Aan boord van de Airbus A350 is een Business Class te vinden met stoelen in een 1-2-1 opstelling. Ook is er een Premium Economy cabine aan boord beschikbaar. In Economy Class staan de stoelen in een 3-3-3 opstelling. Sommige stoelen hebben extra beenruimte. Voor alle passagiers is er in dit toestel een inflight entertainmentsysteem beschikbaar.

Naast Finnair vliegt ook KLM dagelijks naar Helsinki. De vluchten worden uitgevoerd met een een Boeing 737 of een Embraer van KLM Cityhopper.

Afbeeldingen ©Finnair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *