Finnair Plus stapt ook over naar Avios1 min leestijd

Finnair A350

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Finnair stapt begin volgend jaar over naar Avios. Avios kun je bijvoorbeeld ook sparen bij British Airways en Qatar Airways. Finnair vliegt dagelijks tussen Amsterdam Airport Schiphol en Helsinki.

Finnair stapt over naar Avios

Het loyaliteitsprogramma van Finnair stapt in begin 2024 over naar Avios. Dit zijn dezelfde punten die je kunt sparen bij partners British Airways, Aer Lingus, Iberia en Qatar Airways. Deze laatste luchtvaartmaatschappij is vorig jaar gestart met Avios.

Met de komst van Avios bij de Finse luchtvaartmaatschappij zal je in de toekomst punten sparen op basis van de ticketprijs en eventuele opties die je aanschaft. Een elite status hangt dan ook af van de ticketprijs. Op dit moment spaar je nog punten en elite status op basis van de vluchtafstand en de boekingsklasse.

Finnair zet nieuwe A350 in op vluchten naar VS Avios

Award tickets

De Avios kun je inwisselen voor bijvoorbeeld award tickets. Met de overgang naar Avios zijn er straks minimaal zes award tickets te krijgen voor alle korteafstandsvluchten van Finnair. Van deze zes tickets zijn er minimaal twee in business class en vier in economy beschikbaar. Voor de langeafstandsvluchten zijn er per vlucht minimaal acht award tickets te krijgen. Daarvan zijn er minimaal twee in business class, twee in Premium economy en vier in economy class verkrijgbaar.

Finnair introduceert ook gratis inflight messaging voor alle Finnair Plus-leden op korteafstandsvluchten met narrowbody vliegtuigen. Je kunt dus helaas geen gebruik van gratis WiFi aan boord van een Airbus A350 naar Amsterdam Airport Schiphol.

Afbeeldingen ©Finnair

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *