Verdien nu 5x bonus miles bij United Airlines vanaf Amsterdam1 min leestijd

United Airlines 787

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

United Airlines heeft een nieuwe promotie waarbij je 5x bonus miles krijgt als je in Economy Class reist vanaf Amsterdam Airport Schiphol, Parijs Charles de Gaulle of London Heathrow.

Krijg nu 5x miles bij United Airlines

Deze winterdienstregeling kun je vanaf Amsterdam Airport Schiphol non-stop reizen met United Airlines naar New York, San Francisco, Washington D.C., Chicago en Houston.

De promotie is geldig voor reizen in Economy Class naar de Verenigde Staten. Stap je over in de Verenigde Staten op een andere United Airlines vlucht, dan komt die vlucht ook in aanmerking voor de bonus miles.

Bij United MileagePlus krijg je de miles op basis van de ticketprijs en niet op basis van de afstand. Met deze promotie zijn de verdienste als volgt:

  • Geen status – 5x tarief + 5x bonus = 10x tarief
  • Silver – 7x tarief + 5x bonus = 12x tarief
  • Gold – 8x tarief + 5x bonus = 13x tarief
  • Platinum 9x tarief + 5x bonus = 14x tarief
  • Premier 1K – 11x tarief + 5x bonus = 16x tarief

Boeing 777-300 van United Airlines (Bron: United Airlines)

In totaal kun je tot 50.000 bonus miles verdienen tijdens de promotieperiode. Je ontvangt de bonus miles alleen voor vluchten die uitgevoerd worden door United of United Express. Codeshare vluchten komen niet in aanmerking. De promotie is ook niet geldig voor award tickets en voor Basic Economy tickets.

De promotie is geldig tot 13 december 2023. Wil je gebruik maken van de promotie, dan is het noodzakelijk om je te registreren. Op de registratiepagina kun je ook alle voorwaarden vinden.

Afbeeldingen ©UnitedAirlines

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *