Verdien nu 500 bonuspunten bij deze nieuwe Hyatt hotels2 min leestijd

Hyatt

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Het is nu mogelijk om bij een aantal nieuwe hotels van Hyatt 500 bonuspunten per nacht te verdienen. De promotie is ook geldig voor nieuwe leden van het loyaliteitsprogramma.  Je kunt deze promotie ook combineren met de dubbele punten promotie.

500 bonuspunten bij World of Hyatt

Hyatt opent vaak nieuwe hotels en om dat te vieren krijg je bij de nieuwe locaties 500 bonuspunten per nacht. Ben je nog geen lid van het World of Hyatt loyaliteitsprogramma, dan kun je via deze link gratis een account aanmaken. Het is voor deze promotie niet noodzakelijk om je te registreren. De bonuspunten worden na je verblijf automatisch bijgeschreven.

Je kun je bijvoorbeeld verblijven bij een van deze nieuwe hotels:

  • Lindner Hotel Antwerp – Antwerpen, Belgie
  • me and all hotel Dusseldorf – Dusseldorf, Duitsland
  • Dreams Corfu Resort & Spa – Corfu, Griekenland
  • Hyatt Regency London Blackfriars – Londen, Verenigd Koninkrijk
  • Andaz Doha – Doha, Qatar
  • Hyatt Regency Hangzhou International Airport – Hangzhou, China

World of Hyatt

Het volledige overzicht met alle hotels en de in aanmerking komende periodes kun je vinden op deze landingspagina. Je krijgt de bonuspunten ook als je een award nacht met punten boekt. Op die manier kun je dus extra besparen op je verblijf bij een van de vele nieuwe hotels.

Het is ook mogelijk om een Points & Cash reservering te maken. Je betaalt dan een deel van de overnachting met de World of Hyatt punten en de helft van het standaard tarief. Meer informatie daarover kun je in dit artikel lezen op InsideFlyer.

Conclusie

Tot en met 31 november 2023 kun je 500 bonuspunten verdienen met je verblijf bij een aantal nieuwe Hyatt hotels. Op dit moment zijn er 65 hotels die je kunt boeken met deze promotie. Het is dus niet noodzakelijk om je te registreren voor deze promotie, maar je moet uiteraard wel lid zijn van het loyaliteitsprogramma. Dit kan een interessante promotie zijn je van plan was om in een van deze steden een hotel te boeken. De 500 bonuspunten per overnachting zijn altijd mooi meegenomen.

hyatt dubbele punten

Afbeeldingen ©Hyatt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *