Eurowings start met vluchten tussen Amsterdam en Salzburg1 min leestijd

Eurowings A320

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Luchtvaartmaatschappij Eurowings gaat vanaf komend winterseizoen twee keer per week vliegen tussen Schiphol en de Oostenrijkste stad Salzburg. Vorige week kondigde de maatschappij ook al aan om vanaf 1 december te starten met vluchten tussen Düsseldorf en Tel Aviv.

Eurowings vanaf Amsterdam naar Salzburg

Salzburg wordt hiermee de derde bestemming waar Eurowings vanaf Amsterdam naartoe vliegt. De dochtermaatschappij van Lufthansa vliegt namelijk op dit moment ook al op Stuttgart en Hamburg vanaf Amsterdam. Vanaf 1 december komt daar dus ook Salzburg nog bij waardoor het aantal bestemmingen vanaf Schiphol stijgt naar in totaal drie. Eurowings zal deze vluchten uitvoeren met Airbus A320 toestellen. In deze narrow-body toestellen is plaats voor in totaal 174 passagiers. De vluchten zullen plaats vinden op vrijdag en zondag.

Eurowings Airbus A330-200 toestel in Taipeh (Foto: Eurowings)
Eurowings start vanaf dit winterseizoen met vluchten tussen Amsterdam en Salzburg. (Foto: Eurowings)

De vlucht vanuit Amsterdam vertrekt op vrijdag om 12.35 uur vanuit Amsterdam. Deze vlucht komt vervolgens om 14.10 uur aan in Salzburg. Op zondag vertrekt de vlucht om 20.15 uur vanuit Amsterdam om vervolgens om 21.15 uur aan te komen in Salzburg. De vlucht vanuit Salzburg vertrekt op vrijdag om 10.10 uur om vervolgens om 12.15 uur aan te komen in Amsterdam. Op zondag vertrekt de vlucht om 17.50 uur vanuit Salzburg en komt vervolgens om 19.35 uur aan in Amsterdam.

Naast Eurowings vliegen ook EasyJet en Transavia op deze route. Een retourtje vanuit Amsterdam naar Salzburg met Eurowings koop je vanaf nog geen € 100,-. Dit is echter exclusief stoelreservering en het meenemen van ruimbagage.

Uitgelichte afbeelding: Eurowings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *