Verdien gratis 1500 Etihad Guest miles1 min leestijd

Boeing 787-9 Dreamliner in Etihad Airways livery (Bron: Etihad)

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Etihad Airways viert dit jaar haar 15de verjaardag en omdat te vieren geeft de maatschappij aan alle Etihad Guest leden 1500 gratis miles weg. Bovendien kun je 15% korting krijgen op awards.

Krijg 1500 gratis Etihad Guest miles

Om de 1500 gratis Etihad Guest miles te ontvangen dien je je voor zaterdag 6 september 2021 te registeren op deze pagina. Vervolgens kun je de 1500 miles voor 15 september 2021 op je account verwachten. Met 1500 Etihad Guest miles kun je eigenlijk nog niet veel. Het is natuurlijk wel een mooie start of aanvulling om te sparen voor een award. Sinds vorig jaar vervallen Etihad Guest miles pas na 18 maanden als er geen activiteit op je account is.

Etihad Guest, verjaardag, 1500 miles

15% korting op Etihad Guest awards

Daarnaast biedt Etihad ook nog een korting van 15% op je award. Om de korting te krijgen dien je je award voor 6 september 2021 te boeken. Je kunt daarbij reizen t/m 31 december 2021. Dit geldt alleen voor Etihad Airways awards in economy en business class. Partner awards en first class awards komen dus niet in aanmerking. Om de korting te krijgen is het niet nodig om je te registeren. Ga simpelweg naar de website van Etihad en boek je award. In bepaalde gevallen kun je een mooi Etihad award ticket boeken via het programma. Daarbij moet wel gezegd worden dat je in sommige gevallen met bijvoorbeeld American AAdvantage minder miles kwijt bent. Lees hiervoor ook even dit artikel.

Etihad Guest, Etihad, Award

Conclusie

Om de 15de verjaardag van Etihad te vieren geeft de maatschappij gratis 1500 miles weg aan haar leden. Ook krijg je 15% korting op je award. In beide gevallen dien je je voor 6 september te registeren of je award te boeken. Het heeft altijd zin om wat Etihad Guest miles binnen te halen, al is het alleen maar om activiteit op je account te hebben.

Beeldmateriaal: Etihad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *