Krijg 3000 bonuspunten op je verblijf bij Best Western2 min leestijd

Best Western

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Best Western heeft op dit moment een promotie lopen waarbij 3000 bonuspunten kunt binnenhalen op verblijven in de Verenigde Staten, Canada en de Caraïben. Boek je verblijf echter wel snel want dit kan nog t/m vrijdag 3 september 2021.

3000 bonuspunten bij Best Western

Voor deze promotie is het nodig om je te registeren en dit dien je voor aanstaande vrijdag 3 september te doen via deze link. Heb je nog geen Best Western account, meldt je dan hier aan. Je verblijf dient plaats te vinden vóór 22 november 2021. Een overnachting van 22 op 23 november telt dus niet mee. Dit gaat hoogstwaarschijnlijk wel om een ‘targeted promo’ wat inhoudt dat niet iedereen in aanmerking komt. Registreren kan echter nooit geen kwaad. Vervolgens verdien je op elk verblijf in de Verenigde Staten, Canada en de Caraïben 3000 bonuspunten.

Best Western, Best Western Plus Toronto North York Hotel & Suites
Verdien dit najaar 3000 bonuspunten op je verblijf bij Best Western (bron: Best Western Plus Toronto North York Hotel & Suites)

Hierbij geldt geen maximum aantal bonuspunten dat je kunt verdienen. Ook is er geen minimum aantal nachten per verblijf vereist. Na je verblijf moet je rekening houden met maximaal 14 dagen voordat de bonuspunten op je account worden bijgeschreven. Een verblijf kan bestaan uit één of meerdere nachten in een hotel dat je boekt via de Best Western boekingskanalen zoals de website of app. Een boeking via booking.com of Expedia komt dus niet in aanmerking. Ook kun je ervoor kiezen om in plaats van hotelpunten frequent flyer miles te verdienen. Je krijgt dan nog steeds de 3.000 Best Western bonuspunten bijgeschreven.

Conclusie

Dit is een leuke promotie als je veel in Best Western hotels verblijft. Helaas is het aanbod beperkt tot alleen de Verenigde Staten, Canada en de Caraïben. In het verleden had Best Western wel promoties lopen die in alle landen geldig waren. Wellicht komt dit binnenkort nog.

Bron- en beeldmateriaal: Best Western

Reacties

  1. Mike zegt

    Misschien komt het nog voor verblijven in B en NL. bij een vorge actie kwam er een tijdje later een ” NL en B inclusive” voor travelvoucher actie die ook eerst alleen voor VS en Can en cariben was..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *