Verdien 7.500 Bonus Points bij Hilton Honors

doubletree, hilton, time square west, new you, hotel, review

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Als frequent traveller wil je natuurlijk zo veel mogelijk uit je reis halen. Bijvoorbeeld door extra punten te sparen bij je favoriete loyalty programma. Die punten helpen je om een volgende status te behalen om te profiteren van bepaalde privileges. Of misschien juist om te gebruiken voor korting. Ben je nog niet zo ervaren in het reizen? Dan heeft het loyaliteitsprogramma van Hilton momenteel een interessante actie. Je kunt als nieuw lid van Hilton Honors namelijk tot 7.500 Bonus Points verdienen. In dit artikel lees je hoe de promotie werkt.

Hilton Honors

De bekende namen binnen de reisindustrie hebben nagenoeg allemaal een loyaliteitsprogramma. Hilton Honors is daar een voorbeeld van. Met deze promotie wil het hotelmerk vooral nieuwe loyale hotelgasten aantrekken. Je krijgt de 7.500 bonus punten niet zomaar, er zijn namelijk enkele voorwaarden aan verbonden.

Verdien tot 7.500 Bonus Pionts voor nieuwe Hilton Honors leden (Bron: Hilton Honors)
Verdien tot 7.500 Bonus Pionts voor nieuwe Hilton Honors leden (Bron: Hilton Honors)

 

De promotie geldt dus alleen voor nieuwe leden. Als bestaand lid van Hilton Honors kun je dus helaas niet profiteren van deze actie. Om je te registreren voor Hilton Honors in combinatie met deze actie dan dient dat te gebeuren via deze link. De actie werkt eigenlijk heel simpel. Voor je eerste verblijf verdien je 2.500 bonuspunten. Voor het tweede verblijf krijg je nog eens 5.000 punten extra, wat de totale bonus 7.500 punten maakt. Deze punten krijg je dus bovenop de Base Points die je normaal gezien verdient. Het is overigens niet mogelijk om deze promotie te combineren met andere lopende (of nieuwe) acties. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding dienen de overnachtingen uiterlijk 31 december 2019 plaats te vinden.

Wat kun je met de punten?

Leuk natuurlijk, die 7.500 bonuspunten. Maar wat kun je er nu echt mee? Bij Hilton Honors kun je vanaf 5.000 punten al een gratis nacht verblijven in één van de deelnemende hotels. De beschikbaarheid hiervan is echter beperkt. Het is dus mogelijk dat het hotel van jouw voorkeur niet beschikbaar is als reward nacht voor een laag aantal punten. Om te zien of je voldoende punten hebt voor een overnachting in een bepaald hotel in een bepaalde periode kun je op de Points Explorer website terecht.

Met de Hilton Points Explorer kun je snel zien waar je je punten aan uit kunt geven (Bron: Hilton)
Met de Hilton Points Explorer kun je snel zien waar je je punten aan uit kunt geven (Bron: Hilton)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *