Verdien 500 bonuspunten bij Accor op verblijven in Europa2 min leestijd

Review: Ibis Styles Amsterdam Airport - Schiphol

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Accor ALL heeft op dit moment een promotie lopen waarbij je 500 bonuspunten kunt verdienen op verblijven in Europa. Deze promotie loopt nog tot 10 april.

500 bonuspunten bij Accor

Je dient je verblijf echter te boeken voor 31 maart 2022. Dit is eveneens de uiterlijke datum voor registratie en dit kun je doen via deze link. Boekingen die gemaakt zijn voor deze datum tellen helaas niet mee. Er is een verblijf van minimaal twee nachten nodig om de bonuspunten te kunnen verdienen. De promotie geldt echter niet in alle landen van Europa. De volgende landen komen in aanmerking: Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Monaco, Andorra, Sint Maarten, Frans Guyana, Griekenland, Malta, Israël en La Réunion. In de voorwaarden staat vermeld dat er een maximum aantal van twee verblijven geldt. Je kunt dus in totaal 1000 bonuspunten verdienen tijdens deze promotie.

Review: Novotel Parma Centro
Verdien tijdelijk 500 bonuspunten bij Accor op verblijven in Europa.

Dit is een interessante promo als je binnenkort wat hotelverblijven hebt staan binnen Europa. 500 punten vertegenwoordig een waarde van € 10,-. De punten worden normaliter 10 dagen na het uitchecken op je account bijgeschreven. Maar in veel gevallen gebeurt dit al sneller. Helaas kun je deze promotie niet combineren met eventuele andere promoties die Accor op dit moment heeft lopen. Indien je je wel hebt geregistreerd voor een andere promotie verdien je alleen het hoogste aantal bonuspunten van die promotie. Verblijven die betaald zijn met rewards punten tellen echter niet mee voor deze promotie.

All Accor

All Accor is het loyaliteitsprogramma van Accor. De Franse hotelgroep biedt een breed scala aan hotelmerken, waaronder Ibis, Mercure en Novotel. Maar ook het luxere MGallery, Sofitel en Raffles. Als lid van All Accor kun je zowel Status als Rewards Points verdienen. Statuspunten helpen je om een hogere status te behalen. Met de Rewards punten kun je gratis overnachtingen boeken. 2.000 punten vertegenwoordigen € 40 korting. Meer over het programma lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *