Verdien 3x Status Miles bij Turkish Airlines

Voor sommige links naar producten en partners op deze website krijgen wij een affiliate commissie.

Turkish Airlines heeft momenteel een interessante actie voor leden van Miles&Smiles. Als lid van het loyaliteitsprogramma verdien je tijdelijk tot drie zoveel Status Miles. Het maakt daarbij niet uit of je een enkele reis of retour bij Turkish Airlines boekt. Ook de reisklasse maakt niet uit. In dit artikel lees je hoe je aan deze promotie mee kunt doen.

Miles&Smiles

Miles&Smiles, niet te verwarren met Miles&More, is het loyaliteitsprogramma van Turkish Airlines (en dus niet van Lufthansa). De Turkse nationale carrier is aangesloten bij Star Alliance, en de (meeste) privileges vanuit Miles&Smiles zijn dus ook geldig bij andere leden binnen de alliantie. Het programma kent vier deelnemersniveaus. Dit start bij ‘Classic’ en ‘Classic Plus’, en loopt op naar ‘Elite’ en ‘Elite Plus’. Hoe hoger het niveau, hoe meer privileges je natuurlijk geniet. Interessant is dat je bij Miles&Smiles al loungetoegang hebt vanaf het Classic Plus niveau. Dit geldt dan wel enkel voor binnenlandse vluchten. Ook de extra bagagetoelage voor Elite en Elite Plus is noemenswaardig te noemen. Alle info over Miles&Smiles en aanmelden lees je hier.

3x Status Miles

Met deze promotie kun je dus tot 3x Status Miles verdienen. Dit kan je helpen om sneller het gewenste niveau binnen Miles&Smiles te krijgen. Om in aanmerking te komen dien je via deze pagina een (enkele of retour) vlucht te boeken. De uiterlijke boekingsdatum is 20 oktober 2019. De reisperiode waarin de vluchten moeten vallen duurt nog tot en met 20 december 2019.

Turkish Airlines B787-9
Vlieg jij straks met de nieuwe Dreamliner van Turkish Airlines? (Bron: Turkish Airlines)

De promotie is geldig voor zowel een enkele reis als een retour in de klasse naar keuze, deze dienen wel door Turkish Airlines zelf uitgevoerd te worden. Dus zowel Business Class als Economy Class komen in aanmerking. Het maximum aantal status miles dat je extra kunt verdienen is 12.000. De bijschrijving van de Status Miles wordt na de actieperiode gedaan (januari 2020).

Om mee te doen moet je natuurlijk wel lid zijn van Miles&Smiles. Ben je dat nog niet? Dan kun je hier gratis lid worden. Let erop dat je bij het reservering ingelogd bent als lid. Dan wordt de promotie automatisch toegepast. Voeg je pas later je lidnummer toe, dan is het slim om even contact op te nemen met de airline ter verificatie.

De Status Miles actie is enkel bedoeld om sneller een bepaalde status te halen. Ook kan het Turkish Airlines helpen om snel meer leden binnen te halen voor het frequent flyer programma. De actie is niet geldig voor zakelijk(e) aangeschafte tickets, groepstickets en speciale passagiers (zeelui, studenten, medici, etc.). Je bent vrij om de tickets aan te schaffen via de website, call center, reisbureaus of sales kantoren.

Je kunt hier alle voorwaarden nalezen en je ticket(s) boeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *